NJLS 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi şarkı güzel ama favorim değil..başarılar diliyorum israile
Yiğit 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi şarkı güzel ama favorim değil..başarılar diliyorum israile Herkesin içinde bir "Hoş ama beğenmedim." vardır.
NJLS 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi israil 2010 harici hiç bi zaman favorim olamadı zaten 2010'da da harel skaat'ın sempatisinden olsa gerek kendi soğukluklarıyla şarkılarından da soğutuyorlar insanı her yıl )
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi Harel Skaat ne rezil, ne detone biseydi. Onun hazirladigi sarkilardan biri cok guzeldi, adini unuttum Millim yanlis bir secimdi. Her neyse bu yila gelelim. Bu sarki finale cikar gibime geliyor.
Melih 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi yardıra yardıra çıkar hemde bu çıkamasın eurovision izlemem bir daha
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi yardıra yardıra çıkar hemde bu çıkamasın eurovision izlemem bir daha Bu cumleyi de bir kenara yaziyorum. :h
Züreyfa 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi Harel Skaat ne rezil, ne detone biseydi. Onun hazirladigi sarkilardan biri cok guzeldi, adini unuttum Millim yanlis bir secimdi. Her neyse bu yila gelelim. Bu sarki finale cikar gibime geliyor. 1-2 detone oldu ama her babayiğidin de harcı değil o şarkıyı söylemek be.
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi Harel Skaat ne rezil, ne detone biseydi. Onun hazirladigi sarkilardan biri cok guzeldi, adini unuttum Millim yanlis bir secimdi. Her neyse bu yila gelelim. Bu sarki finale cikar gibime geliyor. 1-2 detone oldu ama her babayiğidin de harcı değil o şarkıyı söylemek be. Hah buldum. Bu sarkida daha az detone olurdu ve favorim de olurdu. Bunun secilmesini diliyodum ben.
Melih 16 Mayıs, 2013 gönderildi 16 Mayıs, 2013 gönderildi Ben hayatımda böyle b*ktan eurovision izlemedim BU SES nasıl çıkamaz Allah kahretsin
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap