Uğur Oluşturuldu: 25 Mayıs, 2012 Oluşturuldu: 25 Mayıs, 2012 [align=center] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lIdMetFJuho [/align]
Nikki 18 Haziran, 2012 gönderildi 18 Haziran, 2012 gönderildi İçimden bir ses Tel-Aviv\Kudüs\Hayfa 2014 diyor
LaLaLove 11 Temmuz, 2012 gönderildi 11 Temmuz, 2012 gönderildi Ya ben biraz etnik şeyler bekliyorum İsrail'den. Ama hareketli bi şarkıda değil slow şarkıda. O zaman güzel bi iş çıkarırlar gibi geliyor.
Uğur 12 Temmuz, 2012 gönderildi Yazar 12 Temmuz, 2012 gönderildi Yarışma İsrail'de olsa, biz de katılmasak falan, böyle bi güzel olaylar çıksa, ne kadar güzel olurdu.
Ulaş 12 Temmuz, 2012 gönderildi 12 Temmuz, 2012 gönderildi Yarışma İsrail'de olsa, biz de katılmasak falan, böyle bi güzel olaylar çıksa, ne kadar güzel olurdu. Yarışma cehennemin dibinde de yapılsa katılırız bence.
Oguzhan 12 Temmuz, 2012 gönderildi 12 Temmuz, 2012 gönderildi Kudüs'te olsa gitmeyiz kesin. Hiç değilse baştan tavır koyalım da bu yılki Ermenistan'ın düştüğü duruma düşmeyelim.
LaLaLove 12 Temmuz, 2012 gönderildi 12 Temmuz, 2012 gönderildi Bence TRT İsrail'de yapılırsa koşa koşa gider hatta çok iyi bi temsilci seçmeye çalışır. "1. olalım da İsrail'de Türkiye kazandı desinler" diye. Bak ben bunu düşünüyorum, TRT niye düşünmesin?
Oguzhan 12 Temmuz, 2012 gönderildi 12 Temmuz, 2012 gönderildi Galatasaray'ın, Şükrü Saraçoğlunda şampiyon olmak istemesi gibi bişi oldu yalnız.
Mustafa 21 Ağustos, 2012 gönderildi 21 Ağustos, 2012 gönderildi [align=center]Israil temsilcisini 'Ulusal Final' ile sececek.[/align]
Mustafa 24 Eylül, 2012 gönderildi 24 Eylül, 2012 gönderildi http://www.ynet.co.il haberine gore Israil temsilcisini 'Ulusal Final' ile sececek.3 yari final ve final yaparak temsilcisine karar verecek.
Uğur 8 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 8 Ekim, 2012 gönderildi Ulusal finale The Voice 1.si Kathleen Reiter'in katilmasi bekleniyormus.
Melih 8 Ekim, 2012 gönderildi 8 Ekim, 2012 gönderildi [align=center]Liran Notik Arkadaşım Olarak Ekli Bende Bugün Kendisi Eurovision 2013 Die Bir Etkinlik Yolladı Bana Umarım Katılır Biliorsunuz Geçen Yıl Love İsimli Şarkısıyla Galiba Kdam a Katılmıştı Tam Olarak Bilmiyorum Hatta Cevat Arkadaşımız Love İsimli Şarkısıyla Yarışmıştı [/align] [video=youtube]
Uğur 8 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 8 Ekim, 2012 gönderildi Liran gecen yil Kdam'da yarismadi. Videonun adi oyle sadece. Bu isi amator olarak yapan bir arkadasimiz. Basarili calismalari var, "Lights" coveri gayet iyiydi mesela.
Melih 8 Ekim, 2012 gönderildi 8 Ekim, 2012 gönderildi evet çok başarılı bi çocuk bende cevat saolsun tanımaya sevmeye başladım umarım katılan adaylardan biri kendisi olur geçen yılki şu şarkısını hala dinliyorum ve bi çok şarkısıda elle tutulur güzellikte
Uğur 8 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 8 Ekim, 2012 gönderildi evet çok başarılı bi çocuk bende cevat saolsun tanımaya sevmeye başladım umarım katılan adaylardan biri kendisi olur geçen yılki şu şarkısını hala dinliyorum ve bi çok şarkısıda elle tutulur güzellikte Cevat'a ben onermistim "Lights"i yollamasini soyleyerek.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap