İçeriğe atla

İsrail 2013 : Moran Mazor - Rak Bishvilo

PUANINIZ?  

13 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

O ses çıkardı da o şarkı çıkamadı.

gönderildi

komşusu yoktu diyelim izlanda norveç finlandiya el ele kol kola final gördü bu yf de

gönderildi

İzlanda ve Norveç aşırı şekilde öne çıkıyodu zaten, komşusuz da çıkarlardı finale. Finlandiya da öpüştü işte.

gönderildi

gozlukler olmasaydi.finaldeydi

Aynen ya, en basindan beri bunu soyluyorum ben de. Annemle izlerken sarkiciya gozluk yakismiyo yok yok dedik.

gönderildi

Laf ettirmem gözlüklülere.

Kendi de gozluklu. :uffff:

gönderildi

saçmalamayın gözlükle ne alakası var gözlük yarışmasımı bu byalexte gözlüklüydü o rezil performansla çıktı

gönderildi

Annem İsrail'i izlerken "Bir yere tutunamayanlar buraya çıkıyor herhalde." dedi. Benim listemde 3.'ydü. Güzeldi. Ama İsrail; son yaptığı politikalarla tüm Avrupa'yı karşısına aldı. Bunun bedelini ödüyor 3 senedir.

gönderildi

Jurilerde ilk 10 da olduğuna eminim böyle bir sesi juri ilk 10 a almassa şüphe ederim başak bir ülke adına yarışsa birinci olacak şarkı ses herşey var ama işte siyasetvision olduğu için final göremiyor çok yazık final görse ilk 10 da olacağından çok eminim neyse önemli olan bana muhteşem bir şarkı ve muhteşem bir ses kazandırdı hemde israil :heart:

gönderildi

Yunanistan'ı temsil etse bile ilk 10'a giremezdi bu şarkı. Azerbaycan, Rusya, Ukrayna üçlüsünden biriyle girerdi anca.

gönderildi

Yunanistan o şarkıyla ilk 10 a girmişse bunla haydi haydi girerdi :D

gönderildi

O eğlenceli bi şarkıydı. Bu hiçbi özelliği olmayan sıkıcı bi şarkı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...