Melih 1 Şubat, 2015 gönderildi 1 Şubat, 2015 gönderildi Bugünde Seni Dinliyorum UNUTMADIM !! :heart: :heart: [video=youtube]
Uğur 1 Şubat, 2015 gönderildi Yazar 1 Şubat, 2015 gönderildi Umarim bu yil memeleri daha buyuk bi kadin sarkici cikar da Melo unutur Moranin memelerini ahauauahau Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 26 Mart, 2015 gönderildi Yazar 26 Mart, 2015 gönderildi Moran Eurovision'dan sonra "Rak Bishvilo" isimli bir album cikarmis. 12 track'ten olusan. Fakat bulamadim hicbir yerde. Youtube'da videolari var sarkilarin yalnizca ama bir cogunun kaliteleri dusuk. https://itunes.apple.com/us/album/rak-bishvilo-rq-bsbylw/id661608620
Melih 8 Nisan, 2015 gönderildi 8 Nisan, 2015 gönderildi [align=center]Gidişine Nasıl Alışırım Ben Söyle [/align] [align=center]Uğurlarken Seni Gidişine [/align] [align=center]Katlanabilir Mi Yürek [/align] [align=center]Yalvarırım Dön Bak Yüzüme [/align] [align=center][/align] [align=center]2016 !! MORAN BACK EUROVİSİON [/align]
Uğur 12 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 12 Ekim, 2015 gönderildi RAK BİŞVİLO dinleyip ağlıyorum şu an....
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap