İçeriğe atla

Neighbours dizisi "Komşular" olarak uyarlanacak


Cem

Pinlenen İletiler

Kanal D ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak Komşular isimli günlük dizinin hazırlıkları başladı. Avustralya yapımı olan Neighbours dizisinden uyarlama olan Komşular’ın yapımcısı ise Medyapım olacak.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Yeni sezonda, Shameless’in yerli versiyonu Bizim Hikaye ve Kore dizisi Women uyarlaması Kadın dizilerinin de yapımcılığını üstlenen Medyapım’ın son projesi ise Neighbours uyarlaması Komşular dizisi oldu.

Dizinin senaristliğini Ruhumun Aynası dizisini de yazan Zehre Çelenk yapacak. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili de görüşmeler sürüyor. Dizi yeni sezonda Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak.

KOMŞULAR DİZİSİ NEIGHBOURS KONUSU NEDİR?

Neighbours Erinsborough’un Ramsay sokağında yaşayan insanların hayatlarını ve ilişkilerini konu alıyor. Neighbours, Avustralya’da yayımlanan bir televizyon dizisi. İlk olarak 18 Mart 1985’te Seven Network’te gösterildi. Reg Watson tarafından tasarlandı. Avustralya televizyonlarının en uzun süre yayımlanan dizisi oldu.

Eski bir dizi olan Neighbours, ilk olarak 18 Mart 1985’te Seven Network’te izleyicisi ile buluşmuştu.Avustralya televizyonlarının en uzun süre yayımlanan dizisi olan Neighbours, birçok ödülün de sahibi. Sevilen dizi Reg Watson tarafından tasarlandı.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...