İçeriğe atla

Okan Bayülgen ekranlara geri mi dönüyor?


Cem

Pinlenen İletiler

Yaptığı sivri çıkışlarla adından söz ettiren ünlü şovmen Okan Bayülgen, yeni sezonda FOX TV ekranlarında boy gösterebilir.

 

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Okan Bayülgen’in, FOX TV’de talk şov yapacağı veya bir yarışmanın sunuculuğunu yapacağı konuşuluyor.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın gündeme getirdiği iddia, kısa sürede medya kulislerinde büyük ses getirdi. Gözler şimdi ünlü şovmenin yapacağı açıklamada.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

İşte Mesut Yar’ın yazısındaki ilgili kısım;

“Çoktandır Bodrum’daki sanat kulübüyle ilgilenen Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde FOX semalarında göründü.

Hemen ardından iki kulis çıktı. Birincisi Okan’a hafta içi her gün talk şov yaptırılma olasılığı, ikincisi ve daha güçlü olanı sezon sonuna doğru bir yarışma sundurma ihtimali.

Okan’ı bilmem ama siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?”

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Okan Bayülgen’in, yeni sezonda FOX TV’de talk şov yapacağı veya bir yarışmanın sunuculuğunu yapacağı iddia edildi. 53 yaşındaki şovmenin sevenlerini heyecanlandıran bu haberin ardından Bayülgen’den ilginç bir açıklama geldi. İddiaların ardından Okan Bayülgen Twitter’da trending topics listesine girdi ve en çok konuşulan isimlerden oldu.

 

 

 

Fox TV’de yeni program iddialarının ardından, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Okan Bayülgen, “Kendimi TT de görünce öldüm sandım” ifadelerini kullandı. Bayülgen daha sonra ise, anlaşma iddialarını yalanladı ve “Bu arada, şunla bunla anlaştığım doğru değildir; pek anlaşılacak bi tip değilim” mesajını paylaştı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...