İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hiç heyecanlı değilim bu yarı final için :nededimben:

• Beğendim 4
gönderildi

Belçika finalde olmadığına göre bu sene birincilik için Norveç ve İsveç'i destekleyeceğim sanırım.

İsrail'e de tamamım. Fransa da uyar. Başka bir ihtimale açık değilim.

• Beğendim 3
gönderildi
Bu akşamki finali izlemeyi düşünüyorum.

Düşünmüyorum olacaktı klavye yanlış toparlamış kelimeyi. Aslında madilik eleştirilerini forumda anlı ve canlı yapmak isterimde bı yandan karar veremedim bak şimdi!.

• Beğendim 4
gönderildi

Euphoria performansi guldugum tek şaka oldu

SM-J530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

Slovenya ne alaka amk :tovbest:

Neyse balkan bloğunun toplaştığı bir yf olduğundan beklenilebilirdi

Rusya ve romanya elendi oh çekiyorum

Izleyemedim bu akşamı, bütün performeleri izleyip daha geniş bir yorum yapıciim

• Beğendim 3
gönderildi

Bu yarı finalde rejiyi biraz başarısız buldum ben, daha doğrusu özensiz çalışmışlar. Sanki favoriler ilk yarıfinalde diye, bu yarıfinalin üzerinde pek durmamışlar gibi. Sürekli ordan burdan fırlayan stedicam kameramanları ekrana yansıtmak da neyin nesi? Gerçi ülke delegsyonları belirliyor büyük ölçüde diye biliyorum kamera açılarını. Ama kimse çıkıp söylememiş mi: kardeşim bu kameramanın sahnemizde işi ne diye.

• Beğendim 3
gönderildi

1-2 istisna harici bütün hareketli şarkılar 2. yarıda sahneye çıkıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.

• Beğendim 3
gönderildi
1-2 istisna harici bütün hareketli şarkılar 2. yarıda sahneye çıkıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.

hareketli şarkılar denizinde irlandanın parlamasını umuyorum, lüfen hadi inşallah, 19.bile olsa yeter bana

bu-kiyafetle-dua-haramdir_o.jpg

ayaknotu: bülent ersoy kadar dua eden başka bir selebriti yok sanırım dünyada, google resimleri deniz maşallah okyanus

• Beğendim 4
gönderildi
hareketli şarkılar denizinde irlandanın parlamasını umuyorum, lüfen hadi inşallah, 19.bile olsa yeter bana

bu-kiyafetle-dua-haramdir_o.jpg

ayaknotu: bülent ersoy kadar dua eden başka bir selebriti yok sanırım dünyada, google resimleri deniz maşallah okyanus

2. YARI FİNALİN 2. YARISI SİZE ZEHİR OLACAK ANLAŞILAN

• Beğendim 4
gönderildi

İrlanda'nın şansı artıyor, resmen geliyor Eurovision'un ikinci Tom Dice sürprizi :masallah:

• Beğendim 4
gönderildi
2. YARI FİNALİN 2. YARISI SİZE ZEHİR OLACAK ANLAŞILAN

Bu da İtalya'ya kazandırmaya çalışıp, nasıl apaçi oluyor anlamış değilim :hahay:

Tarafını seç önce :hihitabi:

• Beğendim 4
gönderildi

Elitler kazanırken elit, apaçiler kazanırken ise apaçi oluyor Reyiz. Tam bir devrin adamı. Tam bir gazeteci el değiştirince, siyasi görüşleri de değişen köşe yazarı.

• Beğendim 4
gönderildi
Elitler kazanırken elit, apaçiler kazanırken ise apaçi oluyor Reyiz. Tam bir devrin adamı. Tam bir gazeteci el değiştirince, siyasi görüşleri de değişen köşe yazarı.

30a507cab04df6f371e66cfd82e0b230.gif

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...