İçeriğe atla

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bence böyle durumlarda (bunu söylemek istemezdim ama son senelerde had safhaya ulaştı güvenlik zaafiyetleri), delegasyon ya da EBU her neyse hiçbir taraf teklif falan etmeden, o temsilci tekrar sahneye çıkarılmalı bir şekilde, bir kurala falan bağlasınlar bunu.

Ha eğer beceremiyorlarsa bıraksınlar, saldım çayıra mevlam kayıra :tabitabi:

Bu sahneye fırlayan ne idiğü belirsiz şahıs, şarkıcının boğazına da sarılabilirdi, her an her şey olabilirdi, saniyelik işler bunlar. Umarım seneye böyle olaylar olmaz artık.

• Beğendim 3
gönderildi

Sahne güvenliği konusu karmaşık, güvenlik sınırı ile izleyicilerin sınır ihlali arasında çok ince bir çizgi var, o çizgiden fırlayabiliyor böyle zevzekler, güvenliğin artırılmasıyla invasion ve minvali olaylar da ne kadar engellenebilir bilmiyorum, yapılacak ana kadar yapılacağına dair bir iz yok çünkü ve %99 bireysel eylemler,

• Beğendim 3
gönderildi

Sahneye çıkan herif kimmiş belli oldu mu? Şu meşhur troll herifmi 2010'da sahneye dalan... O değil sanırım dimi...

• Beğendim 4
gönderildi

Ben her şeyden önce EBU'nun arenaya alınan press ve fan akrediteleri üzerine bir yaptırım uygulamasından korkuyorum. International delegation için her sene kota biraz daha düşürülüyor. Umarım seneye İsrail'e gidebiliriz Time ekibi olarak.

• Beğendim 4
gönderildi
Ben her şeyden önce EBU'nun arenaya alınan press ve fan akrediteleri üzerine bir yaptırım uygulamasından korkuyorum. International delegation için her sene kota biraz daha düşürülüyor. Umarım seneye İsrail'e gidebiliriz Time ekibi olarak.

şimdiden yorumda bulunmak çok abes ama, politik olarak şamatalı bir organizasyon olur ise, ve türkiyeden kudüs naraları yükselirse, bu güvenlik ayağına türkleri ve minavlindeki ülkeleri almayabilirler bile gibime geliyor

• Beğendim 3
gönderildi
türkiyeden kudüs naraları yükselirse, bu güvenlik ayağına türkleri ve minavlindeki ülkeleri almayabilirler bile gibime geliyor

Allah korusun :ifrit:

• Beğendim 3
gönderildi
Allah korusun :ifrit:

Yapar mı yapar, israil hükümeti, şeytani bir yapılanmadır her şey beklenir, organizasyonu politik emellerine alet etmeseler bari, netta da zaten bi Likud'cu tipi var, aksi gibi seneye de seçim var israil de yamulmuyorsam

• Beğendim 3
gönderildi
Güvenlik açısından ciddi bir sorun daha var ama. Arenaya sırt çantasıyla girmek yasaktı.

Mikolas Josef :nasilnasil:

• Beğendim 3
gönderildi

Bbc orjinal hali yüklemiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi
Mikolas Josef

Projeksiyondur o :cokkomik:

• Beğendim 3
gönderildi

Şimdi bu BBC orijinal halini yükledi ise :oylariniyolla:

Acaba bunlar tekrar sahne almak istediler de, EBU mu izin vermedi ki? Resmi bir açıklama var mı bu konuda?

• Beğendim 3
gönderildi
Mikolas Josef :nasilnasil:

:yardin: :yardin: :yardin:

ayrıca züreyin dediklerine herfiyyen katılıyorum

• Beğendim 3
gönderildi

Surie 29 yaşındaymış yav... 40'dan aşağı değildir diyordum ben.

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...