İçeriğe atla

Romanya 2018 : The Humans - Goodbye

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Oylama başladığı an verdiler ekrana da çok şeyler değişir onun üzerine. 2004'te yarı final sonuçlarını ekrana getirmemiz gibi saçma oldu.

• Beğendim 1
gönderildi
Oylama başladığı an verdiler ekrana da çok şeyler değişir onun üzerine. 2004'te yarı final sonuçlarını ekrana getirmemiz gibi saçma oldu.

Ara ara getiriyorlar herhalde. Ben az önce açtığımda vardı. O ikili 2600, the humans 2300, feli 2000 gibi bişiydi.

• Beğendim 1
gönderildi

İzlemiyorum yayını arkada açık 1 saat süren oylama mı olur amk :agzinaedem:

• Beğendim 2
gönderildi

benimde arkada açık hiç denk gelmedim sonuçlara hiç

• Beğendim 2
gönderildi

Moldova ekibi çıkınca haber edin canlı performanslarına bakalım nasılmış :evet:

• Beğendim 2
gönderildi

Alexia & Matei ne alaka ya, bildiğin kötüydü şarkıları da performansları da. Umarım onu seçmeye kalkmazlar. The Humans finale çıkar Eurovision'da, gerisi boş.

• Beğendim 2
gönderildi

Bastır The Humans geçecekler inşallah yarabbim :masallah:

Bu arada 1 saat konser verdirtecek daha düzgün bir isim bulamamışlar mı Romanya'da. Inna falan çıkaydı da iki göbek ataydık, içim kıyıldı.

• Beğendim 2
gönderildi

Inna'yı bi biz adam yerine koyuyoruz nedense, Romanya'da öyle tapılan bir tip değil aslında.

• Beğendim 3
gönderildi
ay favorim walking on water finalemi kaldı şimdi açtım

Favorin birinci gidiyor halk oylamasında :agzinaedem:

• Beğendim 3
gönderildi

Bi garip bu Rumenler. 1 saat sürdü oylama ve 1 saat boyunca ara ara sonuçları ekrana verdiler. Oylama bitmek üzere şu an. Seninkiler birinci gidiyordu. @Mustafa'yla favorimiz ise az farkla ikinciydi.

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...