İçeriğe atla

Romanya 2018 : The Humans - Goodbye

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Heaven: Sevmedim sahneleme çok demode

• Beğendim 1
gönderildi

11. Xandra

Bu, bu geceki kaçıncı zincir? Şu halay çeken oğlanlardan almışlar herhalde zinciri ödünç. Şarkı sıkıcı ve demode. Altyapısı fena olmamasına rağmen, sürekli tekrara girmesi sıkıyor izlerken. Ha bir de bu Rumen kadınları anırmaya çok meyilli sanırım.

• Beğendim 1
gönderildi

ya tum şarkılar halfplayback gereksizce klavye bateri gitarst çıkarıp duruyolar göstermelik çalmalar

• Beğendim 1
gönderildi

12. Jukebox & Bella

Rock yapacaksanız rock yapın, pop yapacaksanız pop. Şarkının hangi tarzda yürüyeceğine karar vermesi lazım önce. Çok arada kalmış bir şarkı olmuş. Kızın söylediği kısımları çıkarsan şarkıdan daha iyi. Neyse, geç bunu da.

3 şarkı kaldı bitse de gitsek :hihitabi:

• Beğendim 1
gönderildi
ya tum şarkılar halfplayback gereksizce klavye bateri gitarst çıkarıp duruyolar göstermelik çalmalar

Ve sırf bu yüzden performans aralarında salak salak röportaj yapmak zorunda kalıyolar. Uzadıkça uzuyo. Ermeniler ne güzel en azından performansların arasına bişey sıkıştırmadan yarımsaatte bitirdi 10 şarkıyı.

• Beğendim 1
gönderildi

Auzi cum bate: beğenmedim şarkının tarzında çözebilmiş değilim

• Beğendim 1
gönderildi
Ve sırf bu yüzden performans aralarında salak salak röportaj yapmak zorunda kalıyolar. Uzadıkça uzuyo. Ermeniler ne güzel en azından performansların arasına bişey sıkıştırmadan yarımsaatte bitirdi 10 şarkıyı.

İlk ve Son izleyişim olur Romanya NF sini valla

• Beğendim 1
gönderildi

13. Alexia & Matei

Hiç sevmedim bunu. Hele o dansçıların varoşluğu?

@Mustafa Ben bi kere daha izlemiştim Romanya'yı, çekilmek zorunda kaldıkları seneydi. Genelde böyle uzun sürüyo bunların ulusal finali.

• Beğendim 1
gönderildi

Walking on water: Beğenmedim şarkıyı, sahneleme desen bilindik basit bişey

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkılar bitsin sonrasında kapatıcam valla çok sıkıldım :alakamyok:

• Beğendim 1
gönderildi

Götümü yiyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
gönderildi
Götümü yiyin

:tamamolur:

Valla Feli en iyisiydi şu ana kadar :oyle:

2 şarkı daha kaldı sonra kurtuluyoruz :evetevet:

• Beğendim 1
gönderildi

14. Erzino & Tiziana

Kızın tipi Ece Seçkin-Danla Biliç karışımı bişey resmen :hahay:

Fena değilmiş bu, kalkıp bunu seçerlerse şaşırmam açıkçası. Sanremo şarkılarına benziyor tarz olarak ve bu tarz şarkılar Sanremo'da göklere çıkarılıyor genelde. Adamda tam İtalyan gırtlağı var zaten, İtalyan olabilir bile.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...