İçeriğe atla

Romanya 2018 : The Humans - Goodbye

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Deșert de sentimente: şarkı hoştu ama şu sahnedeki karmaşıklığı hiç sevmem kemancı dansçılar back vokalller solist arap saçı gibi

• Beğendim 1
gönderildi

3. Claudia Andas

Romanya'ya final bileti aldırabilecek bi şarkı daha. Solistin sesini bizim Makedon diva Kaliopi'ye benzettim, özellikle o inceye çıktığı yerde. Sesi kayacak sandım ama neyse ki kurtardı. Hoştu.

• Beğendim 1
gönderildi

The One: Şarkı hoş ama o a.ını yırtar gibi çığlık atması neydi... çıkarsın o kısmı

• Beğendim 1
gönderildi
a.ını yırtar gibi çığlık atması neydi

Kaliopi nağmesi yaptı işte :icimegir:

• Beğendim 1
gönderildi

Bunlar her üç şarkıda bir böyle röportaj yapacaklarsa dakikalarca, işimiz var. 15 şarkı var zaten bir de oylama sürecek 1 saat çüş yani.

• Beğendim 1
gönderildi

Bunların Finale 15 şarkı çıkarmaları çok saçma ya 10 tane çıkar yeter bu ne yahu sanırsın 15 sarkıda şahaser eserler var

• Beğendim 1
gönderildi

4. Echoes

Tam benlik şarkı, dinlerim ben bunu. Sevdim. Bu şarkıyla da finale çıkar Romanya. Elenmiyorlar resmen.

• Beğendim 1
gönderildi

5. Dora

Bu da hoşumsu valla. Kim demişti Romanya'da şarkılar çok kötü diye? Dinlemek zor gelmiş sanırım şarkıların tamamını. Kız fazla kıçını yırtıyor okurken sadece.

• Beğendim 1
gönderildi

Me som romales: Hiç beğenmedim.

• Beğendim 1
gönderildi

6. Eduard

Şarkı başladı, nakarata doğru bambaşka bi hal aldı, sevmedim bunu. Çok karışık bir düzenlemesi var, olmamış. O zincirler falan da hiç yakışmamış. Bi ara halay falan çekmeye kalktılar, aman Tanrım.

• Beğendim 1
gönderildi

5 şarkıda 1 ara verilmesi gerekrden 3 şarkıda bir hata yapıyosunuz Romeniler

• Beğendim 1
gönderildi

Cidden aralar çok uzun, böyle giderse gece 2'ye kadar sarkacak bunun sonucu :gorusucez:

• Beğendim 1
gönderildi

7. Vyros

Lalalalalalala... Hayatımda duyduğum en rezil şeylerden biri olabilir bu. Romanya ulusal finali için söylediğim sözü geri alıyorum şuan. Berbat.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...