İçeriğe atla

Norveç 2018 : Alexander Rybak - That's How You Write A Song

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

1. You Got Me

Çerezlik şarkı. Sadece sarışının söylemesini tercih ederim. Gülfinale gidebilir mi göreceğiz, sanmıyorum pek ama. Performansları iyiydi ikisinin de. Sahnelemeye de özen göstermişler, bu sene biraz daha üstüne düşmeye başlamışlar yarışmanın, iyi.

• Beğendim 2
gönderildi

You Got Me: Şarkıyı pek beğenmedim ama performansları iyiydi. İlk şarkıdan iyi coşturdular seyirciyi.

• Beğendim 2
gönderildi

Stella & Alexandra - You Got Me: İyi bir açılış performansıydı. Enerjileri oldukça yüksekti ve seyirciyi gazlamayı başardılar.

• Beğendim 3
gönderildi

Açılış şarkısı için güzel seçmişler bunu eğlendirdi beni de :evetevet:

• Beğendim 1
gönderildi

talk to the hand : gayet başarılıydı umarım kazanır

• Beğendim 2
gönderildi

2. Talk To The Hand

Kamera açıları fecaatti, hep tek plan çalışmışlar böyle hareketli şarkıda. Walmann'dan kalkıp dans etmesini beklemek saçma olur da, bu kadar kazık gibi durmasa sahnede iyiydi. Performansını beğenmedim, şarkıyı düzgün okudu sadece. Geçen seneki şarkısına kıyasla daha iyi bu şarkısı bence. Ama kazanma ihtimali ''bence'' kalmadı.

• Beğendim 1
gönderildi

Talk to the Hand: Şarkıyı çok seviyorum, performansı da iyiydi ama sahnede niye bu kadar amatör durdu anlamadım. Seçilebilir bence bu şarkı.

• Beğendim 2
gönderildi

Aleksander Walmann - Talk To The Hand: 2 dans dersi alsaymış keşke. Ayaklı mikrofonla okuduğu zamanlar daha iyiydi bu. Sahnelemeden kaybedecek resmen. Şarkıyı seviyorum ama hala, seçilsin isterim.

• Beğendim 1
gönderildi

3. Scandilove

Şarkının içine ediyor şuan. Sarhoş mu çıktı acaba sahneye? BU NEEE :neee:

• Beğendim 1
gönderildi

çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umarım bilerek düşmüştür bu aradsa

• Beğendim 3
gönderildi

Detonelikte dünya markası. Baya konuşulur bu performans fanlar arasında bu ne rezaletti

:nasilnasil:

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...