İçeriğe atla

PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Finlandiya UMK'sinden daha iyi gibi şu an sesi burda :oyle:

• Beğendim 2
gönderildi

Litvanyaca okudu herhalde bir kısmını. Kıçını da yırtsa, şarkı yarı finalde elenicem diye bağırıyo resmen. Canlı performansa iyi başlamıştı ama nakarat ve sonrasında yine baya detone oldu. UMK performansının üzerine bir şey katamadı.

• Beğendim 2
gönderildi

Halk oylamasında 6. sırada çıkan kız 1. oldu, The Roop ikinci. Paula da sonuncu. Şimdi tek tek jüri üyelerinin oylarını alıyolar.

• Beğendim 2
gönderildi

Son sırada sahne alan kız kazandı bayık bir şarkı ile. Litvanya maalesef bu sene de finallerde yok (yayını kapatıyorum).

• Beğendim 1
gönderildi

3 saat kafa siktikten sonra, böyle boktan bir oylama yakışırdı. En kötü ulusal finali, en sona saklamışlar :anirdim:

• Beğendim 3
gönderildi

16262626. Sarki icinden

6262 eleme yaparak

152 ayri yari finalden

Sona kalan 6 sarki icinden bu mu secildi.

greta zaza varken bu mu yani?

• Beğendim 3
gönderildi

Şarkı sönük, sonuçların açıklanması bir o kadar sönük. Boşa yer kaplıyosun yarışmada Litvanya ya.:nededimben:

Keşke 2009'daki Sasha'nın şarkısını gönderselerdi yine, anlamazdı kimse Zürey'le öyle konuştuk.:cokkomik:

• Beğendim 1
gönderildi

Litvanya'nın 2006 ve 2012 de yarıştığı şarkılar hariç beğendiğim şarkısı olmadı ve bu gidişte de olmayacak gibi.

Bunlar direk Donny Montell'i seçip yollasınlar yarışmaya. Onun sayesinde final görüyorlar :D

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...