Mücahit 27 Haziran, 2017 gönderildi 27 Haziran, 2017 gönderildi Letonya'nın 63. Eurovision şarkı yarışması için katılımı onaylandı. Temsilci şu an için açıklanmadı.
Cem 1 Eylül, 2017 gönderildi 1 Eylül, 2017 gönderildi Letonya ulusal finali ile ilgili açıklamalar: http://eurovisiontime.com/letonya-ltv-supernova-detaylarini-acikladi/
Züreyfa 21 Ekim, 2017 gönderildi 21 Ekim, 2017 gönderildi Başvuran bütün şarkıları mı aldılar ulusal finale? :anlatbakalim:
Uğur 21 Ekim, 2017 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2017 gönderildi Anasayfamızı takip etsen bu şarkıların online oylamaya sunulduğunu bilirdin :kabuletmiyorum:
Cem 21 Ekim, 2017 gönderildi 21 Ekim, 2017 gönderildi Aynen :siktirgitburdan: 93'ten 63'e indirmiş jüri, kalanı da online oylama :tovbeyarabbi:
Züreyfa 21 Ekim, 2017 gönderildi 21 Ekim, 2017 gönderildi 93'ten 63'e indirmiş jüri, kalanı da online oylama Çok indirmişler, Allah razı olsun.
Uğur 21 Ekim, 2017 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2017 gönderildi Ayrıca bu sene Supernova finalinde jüri oylaması da etkin olacak ilk kez :dogru: Hep halk seçiyodu önceden :icimegir:
Uğur 3 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 3 Şubat, 2018 gönderildi Supernova'nın ilk yarı finali bu akşam. Aşağıdaki şarkılar yarışacak : Katrina Gupalo & the Black Birds – Intoxicating caramel Rahu The Fool – Oh, longriver DVINES – More than meets the eye Agnese Stengrevics – You are my world Sudden Lights – Just fine Edgars Kreilis – Younger days Liene Greifane – Walk the talk İki şarkı finale yükselecek, diğerleri elenecek. İzlemek isteyenler için: http://supernova.lsm.lv/lv/ 1
Melih 5 Şubat, 2018 gönderildi 5 Şubat, 2018 gönderildi Şimdi dinleme fırsatı buldum tüm şarkıları Şu finalist olan iki şarkı muhteşem umarım biri seçilir diğer şarkılar çok kötü Walk The Talk Bi Adım Önde Benim İçin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2
Canreyhan 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Sırasıyla [TABLE=class: sortable wikitable jquery-tablesorter] [TD=align: left]Monta[/TD] [TD=align: left]"1000 Roses" [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: sortable wikitable jquery-tablesorter] [TD=align: left]MADARA[/TD] [TD=align: left]"Esamība"[/TD] [/TABLE] [TABLE=class: sortable wikitable jquery-tablesorter] [TD=align: left]Markus Riva[/TD] [TD=align: left]"This Time" [/TD] [/TABLE] bunlardan ikisi finale cıkar umarım 2
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi Markus Riva adı nerden tanıdık geliyo ki bana 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap