İçeriğe atla

PUANINIZ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Footage çekimlerde sürekli arenaya odaklanıyolardı ve arenanın boş duruyor olması, şarkının havasını söndürüyordu. Bu geceki performansta yakın çekimlere odaklanmışlar fakat o da yetmemiş.

Bu şarkıyı Iveta Mukuchyan söylese daha farklı olabilirdi mesela. Canlı performansını hiç beğenmedim.

• Beğendim 3
gönderildi

Provalarda yardırıyordu bu kadın ses konusunda. Kötü okudu ama bu gece. Recap kısmı falan kötüydü bayağı.

• Beğendim 3
gönderildi

Heyecanına yenik düştü demek ki. Dediğin gibi provalarda baya iyiyken, bu gece çuvalladı vokal performansı konusunda.

• Beğendim 3
gönderildi

Gecenin en iyi performansıydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Gecenin en güzel ve zarif hatunuydu. Birde güzellik yarışmasında şansını denemesini tavsiye ediyorum. Gerçi Hırvatistan daha öncede böyle güzel kadınlar göndermişti yarışmaya;

• Beğendim 3
gönderildi

Çok hoş kadın. Victoria's Secret'a koy sırıtmaz. Ama tek göz kapağında düşüklük mü var, yoksa gözleri mi şaşı bilmiyorum Franka'nın. Her güzelin bi kusuru vardır gerçi.

Ağzını çok yaya yaya söylemese iyiydi şarkıyı bu arada.

• Beğendim 3
gönderildi
Çok hoş kadın. Victoria's Secret'a koy sırıtmaz.

:anlatabildimmi: gecelik diyorum anlatamıyorum, beni yine sen anladın

• Beğendim 4
gönderildi

Jüride finali zorlamış diyebiliriz, 13. sırada kalmış ama 10. ile puan farkı 13. Halkta 17 puanla 17. sırada kalmış.

• Beğendim 3
gönderildi

Şarkısı vasat olsada canlı performansı baya iyiydi ya. Ayrıca Balkan kadınlarının güzelliğinin somut bir örneğiydi kendisi...

• Beğendim 3
gönderildi

Yahu ben başka bişi mi izledim, birileri gecelik izlemiş sadece o belli de, bu performans bariz kötüydü, sesi çıkmadı kaydı bir iki yerde, finali hak etmeyen bir performe

• Beğendim 4
gönderildi

Provalarda bangır bangır okuyordu halbuse. Amatör isimler heyecan yapmazken, bu profesyonellere ne oluyor, anlamıyorum.

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...