İçeriğe atla

Beyaz Rusya 2018 : Alekseev - Forever

PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bu akşam performansına en şaşırdığım ülke. Gerçekten şok oldum. Şarkıyı okurken o duyguyu verebildi bence. Çıksa çıkabilirdi.

• Beğendim 4
gönderildi

Üzüldüm. Ama çıkamayacağı belliydi. Bu arada ilk versiyonu ile yarışsaydı biriyle iddiaya girecektim finalde diye.

• Beğendim 2
gönderildi

Güzel söyledi ama çıkmasını pek beklemiyordum. Şarkı güzel ve ilk 10'um da olan bir şarkı hala. Açar açar dinlerim.

• Beğendim 2
gönderildi

Kendi kendilerine şarkının içine sıçtılar revamp ata ata. Bunlara üzülmüyom hakettiler bye.

• Beğendim 4
gönderildi

Ben iyi ki yeni versiyon hazırlamışlar bu gece dedim izlerken. İlk versiyonu daha yetersiz, klasik Eurovision şarkısı havasındaydı bence. Özellikle şarkının ağır aksak ilerleyen ilk bölümünde Alekseev'in vokal performansı ve kamerayla olan iletişimi başarılıydı.

• Beğendim 2
gönderildi

Eski versiyonu okuyamıyordu. Yeni versiyon doğru karardı. Sorun sahnelemedeydi. Komikti ama geçen senenin Hırvatistan'ı kadar komik değildi. Arada kalınca olmadı.

• Beğendim 3
gönderildi

Sen de beğendin di mi bu gece Alekseev'i @Züreyfa :nedusunuyosun:

Ben şok oldum yaa :nededimben:

• Beğendim 2
gönderildi

Daha önce de yazmıştım ilk hali bence daha güzeldi ama şarkıyı okuyamıyordu, yeni versiyonu ile şarkıyı en azından okuyabileceğini söylemiştim aslında fena da söylemedi ama yetmedi işte.

• Beğendim 2
gönderildi
Bu şarkıyı başka bir sahneleme ile finale taşıyabilirdi, yazık

Bence de. Çıkıp slow kısmı ayaklı mikrofonla okusa, hareketli kısımda da podyumda şöyle bir volta atsa yeterliydi aslında.

• Beğendim 3
gönderildi
Sen de beğendin di mi bu gece Alekseev'i @Züreyfa

Ben şok oldum yaa

Çok heyecanlıydı, elleri titriyordu. Şarkıyı fena okumadı ama. Şarkıyı yeni versiyonla sevmeye başlamıştım ama performansın Bucalılık seviyesi beni soğuttu tekrar.

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...