İçeriğe atla

Beyaz Rusya 2018 : Alekseev - Forever

PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Bu şarkı seçilirse sürpriz bir şekilde ikinci Koldun vakası yaşanabilir gibi geliyor :nasilcikiyorum:

• Beğendim 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Bunların bir olaylar olmuş kurallar çiğnenmiş, birileri ulusal finalden çekilmiş baya entrikalı yine hislerime göre yarıfinalde 16. olurlar ama

• Beğendim 2
gönderildi

Ne biçim klip bu be? Bir tek yara bantlı kalp eksik.

• Beğendim 1
gönderildi

Verdiğim linkte şarkının son versiyonu yayınlanmış. Okuyuş tarzını biraz değiştirmiş, bence iyi de olmuş.

• Beğendim 1
gönderildi

Burda Favorim

Alen Hit - I Dont Care

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
gönderildi

şarkıların hepsi çok başarılı bence

bu sene belarus üstlere oynar

• Beğendim 2
gönderildi

10 şarkı var, cidden hiçbiri çöp değil. Malta'dan çok daha iyi şarkılar. Hatta Danimarka'dan bile iyi.

Sadece çok gündem olduğu için Alekseev'i dinlemiştim ama topluca hepsini baştan sona dinledim. Shuma'ya ba-yıl-dım! Napoli hoş. Güneş her zamanki gibi hoşumsu. Lexy baya hoşuma gitti. Adagio'yu da beğendim. Alen Hit de fena değil. Sanırım bütün şarkıları saydım zaten.

Beğenilerime göre bir top 3 sıraladım kendime :

1. Shuma

2. Alekseev

3. Lexy

• Beğendim 2
gönderildi

Ulusal finalden çekilen şarkı da buymuş, o da fena değilmiş.

• Beğendim 2
gönderildi

Alekseev'in prova görüntüleri :

BaP4FQ2.jpg

3XseuSI.jpg

• Beğendim 1
gönderildi

Adagio - Ty i ja: Çin malı Il Volo. Seyirciye dönüldüğünde "Noluyo lan?" diye boş boş bakış atarken bir yandan da bayrak sallayan kızın hislerini paylaşıyorum. Perdormanslarına girmek dahi istemiyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

1. Adagio

Sarışın çocuk öyle detone girdi ki şarkıya... Ama hoş şarkı bence, performanslarında sıkıntı var. Şimdi sahneye gecenin birincisi Alekseev geliyor.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...