Mösyö 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi Bu tartışmayı, ETSC'de tepki amaçlı yolladığım bir gospel parçayla sonlandırmak istiyorum. Bu şarkı sevip de kavuşamayan, tüm gospel severlere gelsin : bunu hatırlıyorum, yarışıyordum ben o zamanlar yamulmuyorsam :cokkomik: 3
Melih 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi Tabi o zaman israil ve isviçre yoktu piyasada Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4
Uğur 13 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2018 gönderildi bunu hatırlıyorum, yarışıyordum ben o zamanlar yamulmuyorsam :evetevet: Bu muhteşemlik nasıl 5. olur, kazanmam lazımdı deyip, ertesi yarışma bunu yollamış; sonrasında yarışmadan çekilmiştim. 4
Sino 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi :baziseyler: diyosun, :tamamolur: dünyanın da en hafif müziğidir yağni ha sen fazla gelmekten kastı öyle anladıysan ben gidip ocağın gazını açıp beklicem... 4
Mösyö 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi :evetevet: Bu muhteşemlik nasıl 5. olur, kazanmam lazımdı deyip, ertesi yarışma bunu yollamış; sonrasında yarışmadan çekilmiştim. ALLAHSIZLAR, ryandan sonra bunu hatırlamayı kalbim kaldırmadı :kahroluyorum: 4
Mösyö 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi ha sen fazla gelmekten kastı öyle anladıysan ben gidip ocağın gazını açıp beklicem... sen beni hiç anlamamışın ama onu nabıcaz :evetevet: neyyse 3
Sino 13 Mayıs, 2018 gönderildi 13 Mayıs, 2018 gönderildi Kendini anlatamamış olmakta bir seçenek tabi 4
Melih 14 Mayıs, 2018 gönderildi 14 Mayıs, 2018 gönderildi https://youtu.be/So7oUIYzvsE Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap