İçeriğe atla

Avusturya 2018 : Cesár Sampson - Nobody But You

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bence iyi söylemiş. Keşke derece yapsa..

• Beğendim 2
gönderildi

Kimse kusura bakmasın ve beklemesin konservatuarda okurken ben hocalarımızın örnek gösterdiği bi ses rengine sahip cesar ve kolay kolay detone olan bi ses değildir bu

Finale rahat rahat çıkar kusursuz çünkü ama fazla özgüvenli egoluymuş bu ona kötü patlayabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
gönderildi

Ben beğendim güzel söylüyor. Sondaki kısmı yarışma da o şekilde söylemeyecektir. Finale kalmasında bir sıkıntı görmüyorum.

• Beğendim 3
gönderildi

Avusturya son 10 yılın en başarılı ülkelerinden biri benim için

• Beğendim 2
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Son kısımdaki anırma bölümlerinde Isaiah gibi bi canlı yayın skandalına imza atmaz umarım, gerçi sesi iyi gayet.

Keşke şarkıdaki church havasını sahneye yansıtsaymış vokalleri kullanıp, boş kalmış biraz sahnesi gibi. Ya da Poli Genova'nın yaptığı gibi son nakaratta sahneye gelsin vokaller, güzel olabilirdi öyle.

• Beğendim 4
gönderildi

En başından beri bir şekilde finale kalacağını düşünüyordum büyük ihtimalle de kalacak.

• Beğendim 4
gönderildi

Sahnelemeyi sevdim finale çıkacaktır. Şarkı da güzel zaten.

• Beğendim 4
gönderildi

Eurovision resmi Instagram hesabının attığı hikayede nakaratı okuyamıyor resmen.

• Beğendim 2
gönderildi

O platformun sanatı nedir açıklasın biri :h

• Beğendim 2
gönderildi

Valla finalde ahahahhayt

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Sahnesi kötü gibi ya, bunun da ne kadar iyi söylerse söylesin stüdyo hissini veremeyeceğini düşünüyorum, o altyapı yansımayacaktır ki şarkının en beğendiğim yönü altyapısı, sesi iyi gibi ama son kısımda çıkamayabilir de gibi de

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...