İçeriğe atla

Avusturya 2018 : Cesár Sampson - Nobody But You

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

güzel bence şarkı tam etscde 1. olmalık escde 7. olmalık

hoş şarkı başarılar avusturya

:valla:

• Beğendim 3
gönderildi

Spotify'a da geldi :

• Beğendim 2
gönderildi

Gayet güzel bir giriş ve ilerleyişi varken nakaratta daha etkileyici olmasını beklerdim ama genel olarak bakınca beni etkiledi şarkı.

• Beğendim 2
gönderildi

Bu sene San Marino elemelerinde yarışan Avusturyalı şarkıcı Sara de Blue, Cesar Sampson'ın bu akşam ORF'de gerçekleştirdiği ilk canlı performansı Instagram hikayesine atmış.

Düşmüş olur yarın canlı performans.

Aynı programda Almanya temsilcisi de canlı performans sergilemiş, ARD-ORF ortak yayındaymış zaten, schlager festivali.

Dipnot: Geçen sene Nathan Trent'in ilk canlı performansı da aynı programdaydı fakat playback yapmıştı. Cesar playback mi yapmış, canlı mı okumuş anlayamadım 15 saniyeden bişey. İzleyenler canlı olduğunu yazmış, ama pek beğenmemişler.

• Beğendim 1
gönderildi

Bu şarkının son 20 saniyesi çok sıkıntılı ya. Tam coşuyorum şarkıyı dinlerken, o son bozuyor. Elektro gitar girdikten sonrasından bahsediyorum. O kafa sesleri falan yakışmamış oraya hiç. Şarkının bitişi de ne bileyim söndürüyor havayı çok. Demode bir havası var oraların.

• Beğendim 1
gönderildi

Düzeltme: Geçen sene Nathan Trent ve Levina gibi playback yapmış bu seneki Avusturya ve Almanya temsilcileri. ESCUnited'da öyle yazmışlar.

• Beğendim 1
gönderildi

O açıkhava da havuz kenarında yapılan program mı

• Beğendim 2
gönderildi

Playback yapmış tüh ama neyse şarkı ayrı adam ayrı parçalasın beni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Şarkının içine ediyor şuan Israel Calling'te :hahay:

Vokalistten şarkıcı yaratmayı bırakın artık ya olmuyor işte :oyle:

İlle yaratacaksınız Sezen Aksu'ya gidin :evetevet:

• Beğendim 1
gönderildi

London Party'deki performansı iyiymiş gayet, sondaki kafa seslerini yapmasa daha iyi olurmuş. Beğendim performansını.

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...