İçeriğe atla

Avusturya 2018 : Cesár Sampson - Nobody But You

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Tam bir BK ETSC şarkısı olmuş. Güzel şarkı fakat ilk dinleyişte Belçika ya da Fransa kadar yakalayamadı beni. İyi bir performansla ilk 5'te olur, hatta birinciliğe oynayabilir.

• Beğendim 3
gönderildi

Beklentimin baya üstünde bir şarkı gelmiş Avusturya'dan.

• Beğendim 2
gönderildi

ayol 4 yıl aradan sonra vıyanadayız gerçekten bu yarılşmanın kat ve kat üstünde kalitede bi ses ve şarkı HELAL OLSUN

• Beğendim 2
gönderildi
Tam beklediğim yani favorilerimden ahauaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bİ KEZ DAHA YANILMADIM

• Beğendim 2
gönderildi

Şarkıyı bir ben mi çok beğenmedim acaba? :nasilnasil:

• Beğendim 1
gönderildi

Bende bir sıkıntı var sanırım yorumlarınızı okurken şok oldum çünkü :nededimben:

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkının pek bir nanesi yok, ooo'lu kısımlar dışında. Kendisi jazz sanatçısı olduğu için canlı performansında sıkıntı olmayacağını düşünüyorum, fakat vokallerini iyi seçmeli. Vokallerin yükseltebileceği bir şarkı, fakat Eurovision'u kazanabilecek bir şarkı değil. Bana çok sıradan geldi, bir albenisi yok.

BK'nın ETSC şarkılarına benzeten olmuş, ne zaman böyle şarkı gönderdim be, alakası yok.

Şaşırttınız beni, herkes kazanır demiş bir de :hahay:

• Beğendim 2
gönderildi

6 yıldır bize çizdiğin müzik profilinin karşılığı bu çünkü

başkada bişiy demiyorum .

• Beğendim 2
gönderildi

Sevinmeli miyim üzülmeli mi bilemedim :sictikyine:

• Beğendim 2
gönderildi

Kazanabileceğini bende düşünmüyorum ama Avusturya'dan fazla bir beklentim yoktu o yüzden bu şarkı hoşuma gitti. Finalde alacağı sonucu merak ediyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

Benim beklentim daha fazlaydı arkasındaki ekip Bulgaristan'ın son şarkılarını hazırlayan ekipti sanırım, ki Bulgaristan'ın son iki şarkısının altında kalmış bu şarkı maalesef.

• Beğendim 1
gönderildi
Sevinmeli miyim üzülmeli mi bilemedim :sictikyine:

sevin bence kötü bi şarkı değil çünkü ooolu kısımdan sonra andrea fautsınının şarkısını dinliosun sanki o şarkıyıda sen yolladın

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...