İçeriğe atla

Meltemle Haluk Yıllar Sonra Bir Sit-com Dizisinde


Cem

Pinlenen İletiler

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

Çocuklar Duymasın dizisinin ikinci versiyonu 2013-2014 yılları arasında ekrana gelmiş ancak eskisi gibi televizyonda etki yaratmamıştı. O gün bugündür hiçbir yapımda yer almayan Altuğ ile Karadağlı, bu kez sadece Meltem ve Haluk karakterlerinden oluşacak bir sit-comda oynayacak. ‘1 Kadın & 1 Erkek’ adlı sit-com dizisinde olduğu gibi sadece iki karakterle ekranlarda boy gösterecek. Diziyi ‘Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven yapacak. Adı, tarihi ve yayımlanacağı kanal için hazırlık aşamasında olan dizinin detayları ağustos ayında belli olacak. Dizi yeni sezonda eylül ayında ekrana gelecek.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yeni diziye talip olan ilk kanal ise Ethem Sancak’ın sahipliğindeki 360 TV oldu. İşte Sina Koloğlu’nun bugünkü yazısı:

Haluk (Tamer Karadağlı) ile Meltem’den (Pınar Altuğ) yeni bir proje doğuyor. Dizi, ‘Yatak Odası Diyalogları’ kitabından yola çıkılarak ekrana uyarlanıyor. Tiyatro oyunu olarak 2006’da sahnelenmişti. ‘1 Kadın 1 Erkek’ formatından farkı, hikayede gerektiğinde tüm diğer karakterler de ekranda görülecek.

“İyi bir eğlence kanalı olmak istiyoruz” diyen 360’dan teklif gelmiş diye duydum. ‘Çocuklar Duymasın’ın eski bölümlerini yayınlayan kanal, AB’de kendine yer edinmek adına bu diziyi bir ilk olarak kanalında görmek istiyor diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...