İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Açlık Oyunları serisi diyorum. Ben bayıldım.

Şuan Ateşi Yakalamak'tayım :)

imekHrsz.jpg

Yunan mitolojisini macerayla birleştiren,okumaya başladığınızda bırakmak istemeyeceğiniz bir seri.

Hepsini okudum ve hayal dünyama çok şey kazandırdı !

• 1 ay sonra...
gönderildi

601733_453948547968590_657406937_n.jpg

Diz üstü edebiyatı serüvenime bu kitapla başladım. İlham veriyor!

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Ayşe Kulin'in Gizli Anların Yolcusu kitabı burda önerilmiş ama bence çok kötü bir kitap. Eşcinsel aşkı anlatamaya çalışan homofobik bir kitap olmaktan ileri gidememiş.

gönderildi

Ayse Kulin'in yukarida adi gecen kitabini okuduysaniz "Bora'nin Kitabi" isimli kitabini da okumalisiniz.

Su siralar Turan Dursun'dan "Din Bu" kitabini okuyorum, dine gercekten cok farkli bir bakis acisi ile yaklasmis, cok begendim, tavsiye ederim.

gönderildi

[align=center]Yazın Aldım Ama Daha Yeni Okuma Fırsatım Oluo Çok Eğlenceli Bi Kitap [/align]

[align=center]352265-3-4-1263e.jpg[/align]

gönderildi

Su an okuyorum :

Leil Lowndes - Insanlari Kendinize Nasil Asik Edersiniz?

Cok eglenceli gidiyor, tavsiye ederim.

kuzey-yayinlari-leil-lowndes-insanlari-kendinize-nasil-asik-edersiniz-978994315262520111215151521.jpg

gönderildi

Su an okuyorum :

Leil Lowndes - Insanlari Kendinize Nasil Asik Edersiniz?

Cok eglenceli gidiyor, tavsiye ederim.

kuzey-yayinlari-leil-lowndes-insanlari-kendinize-nasil-asik-edersiniz-978994315262520111215151521.jpg

bu kitabın kapağı mı ??? çok hoşmuş:) merak ettim :) artık kitap okumalıyım ben de ne zamandır okumuyorum :(

gönderildi

Çılgın Yunanlılar. (Yunan Belgeleriyle Milli Mücadele'yi anlatıyor) İzmir'in işgali vb.

gönderildi

bu kitabın kapağı mı ??? çok hoşmuş:) merak ettim :) artık kitap okumalıyım ben de ne zamandır okumuyorum :(

Evett! Aslinda benim de ilk dikkatimi kapak cekti, sonra elime aldim ve begendim. :D Tavsiye ederim, hic sikici degil, cok akici ve eglenceli. :D Biraz bilimsel gercekler, biraz gunluk hayattan bir seyler katmis, guzel harmanlamis. :D

• 2 hafta sonra...
gönderildi

KADININ-ADI-YOK-Roman-Imzali-Duygu-ASENA__16839514_0.jpg

Feminizim'le ilgilenmeye gerek yok. Sadece milyonlarca kadını anlayabilmek adına kesinlikle okunması gereken bir kitap bana göre. Şiddetle önerilir. :)

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Şiddetle önerebileceğim bir kitap daha.

Okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim.

1697-Yuksek-Topuklar.jpg

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Asla+Arkana+Bakma.jpg

Geçen hafta bitirdim..çok severek okuduğum bir kitaptı.Macera ve bu macera sırasında yaşanan aşkı konu ediniyor..Okumanızı tavsiye ederim.

• 1 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...