İçeriğe atla

Sedat Yüce: ''Can Bonomo Başarılı Olamaz!''


Uğur

Pinlenen İletiler

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Türkiye’yi 2001 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil eden Sedat Yüce 2012 yılında Türkiye’yi Eurovisionda temsil etmeye hazırlanan Can Bonomo’nun şansının olmadığını iddia etti. Sedat Yüce “İlk 10’a girerse büyük başarı olur” yorumunu yaptı.

 

Sedat Yüce Yeni Gazetem Ege’ye yaptığı açıklamada , Azerbaycan’da yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasında şarkısını seslendirecek olan Can Bonomo ile ilgili “ Can Bonomo’nun şarkısını dinledim.Eurovision’da başarı yakalayacağına inanmıyorum. Çünkü ben tüm şarkıları dinledim ve çok iddialı şarkılar var bunun için Türkiye’nin ilk 10’a girmesi bence büyük başarı olur. Benim isteğim Tarkan’ın katılması ancak o da bu yarışmaya katılmıyor..” yorumunu yaptı.

 

Sedat Yüce 1996 ulusal finaline ''Vazgeç'' , 1999 ulusal finaline ''Bırak Beni'' şarkılarıyla katıldıktan sonra 2001'de ''Sevgiliye Son'' parçasıyla Türkiye 1.si olmuş, Avrupa finalinde ise ilk 10'a girememişti. Şarkısının bir kısmını da İngilizce seslendirmişti. Geçtiğimiz yıl 2009 Eurovision temsilcimiz Hadise'nin de jüri olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katılan sanatçı ön elemeleri geçememiş ve yarıfinalist dahi olamamıştı.

 

Kaynak: Michael Show

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sedat Yüce'nin şarksını beğenmiyorum ben çok sıkıcı bence. Özel bir yanı da yok. BBG Melih'e vermişti ''Kölen Olurum'' şarkısını, sonra kendi söyledi. Ulusal finallere katıldı o da olmadı. Başarıyı bir türlü yakalayamadı. Katıldığı yarışmalarda elemelerden geçemedi. Can Bonomo'nun şarkısına yorum yapacak yetkiyi kendinde görmesi saçma. Halktan biri olarak yorumlayabilir ya da konservatuar mezunu bir vatandaş olarak bence.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Türkiye Can Bonomoyla Bön Bön Kalıcak Eurovisionda

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> sanırım böle bir başlık süper olurdu

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...