İçeriğe atla

gerilim The Purge (Arınma Gecesi) 1-2-3


Cem

Pinlenen İletiler

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

ARINMA GECESİ 1 (2013) // Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Yılda bir gece 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır. James ve Mary o geceyi tamamen güvenlikli evlerinde geçirmeyi planlarken, merhamet dolu kızları sokakta savunmasız bir adamı eve alır ve ailenin başına çokl büyük bela açar... İşler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır...

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

ARINMA GECESİ 2 - ANARŞİ (2014) // Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışan ailenin benzini yolda biter. Tam da bu esnada oğlunu öldüren adamdan intikam almak için Leo sokaklara çıkmıştır. Bir anne ise kızıyla birlikte yağmalanan evinden canını zor kurtarır. Los Angeles.'ın bu en haşin gecesinde hayatta kalmaya çalışan 5 kişinin yolu kesişecektir...

Birincisi 2013 sonbaharında vizyona giren Arınma Gecesi (The Purge) filminin ikincisinin de yönetmenliğini ve senaristliğini yine James DeMonaco üstleniyor.

 

 

ARINMA GECESİ 3 - SEÇİM YILI (2016) // Arınma Gecesi 3, yönetmenliğini ve senaristliğini James DeMonaco'nun üstlendiği serinn üçüncü filmi. Tüm dünyada 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden serinin yeni filminde, Amerika’nın Yeni Kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor.

Yeni bölümde seçimlerde başı çeken bir senatörün hikayesini izliyoruz. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için kampanya yürüten senatör henüz amacına ulaşamadan Arınma Gecesi gelip çatıyor. 24 saatlik özgürlüklerine veda etmek istemeyen suçlular da bu kez senatörü hedef alıyor.

 

 

IMDB PUANLARI

 

A.G. 1 - 5.7 / 10

A.G. 2 - 6.5 / 10

A.G. 3 - 6 / 10

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

Üçüncüsünü de izledim :dogru:

 

Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama ilk defa bir seri filmi izlerken sıkılmadım. Normalde ikincisi, üçüncüsü... çekilen filmler bir süre sonra saçmalıyo ama Purge öyle değildi hissim :dogru: :beyimbilir:

 

Puanlarım

 

1. film 8/10

2. film 9/10

3. film 9/10

 

:ohyandan:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...