İçeriğe atla

korku Paranormal Aktivite 1-2-3-4-5-6


Cem

Pinlenen İletiler

Paranormal Activity, Oren Peli'nin ve sonra da Tod Williams'ın yönetmenliğini yaptığı gerilim ve korku filmi. Amatör kamerayla çekilmiş ilk filmdir. Bu seriden sonra diğer filmlere de lanse etmiş ve el kamerasıyla çekilen filmler yaygınlaşmıştır.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

PARANORMAL AKTİVİTE 1 (2007) // Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte Paranormal Activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor.

 

 

PARANORMAL AKTİVİTE 2 (2010) // Geçen sezonun en fazla konuşulan ve düşük bütçesine rağmen gişede iyi bir başarı sağlayan Paranormal Activity'nin devam filmi 22 Ekim 2010'da ABD'de vizyona girmiştir. Genç bir çiftin evinde geçen doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle başlayan devam filmidir.

 

 

PARANORMAL AKTİVİTE 3 (2011) // Doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle başlayan seri, son filminde de çok konuşulacağa benziyor. Serinin son filminin konusu her ne kadar sır gibi tutulmaya çalışılsa da serinin tutkunları bu son filmi az çok tahmin ediyor. Bu sonbaharda vizyona girmesi beklenen film düşük bütçesine rağmen müthiş bir hasılat elde etmeyi başarıyor.

 

 

PARANORMAL AKTİVİTE 4 (2012) // Dünyanın dört yanında fırtınalar koparan ve kendine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin dozunun yüksek olduğu filmde Kaite ve Hunter'ın ikinci filmden sonra başladığı yeni hayata gidiyoruz. Olayların şokunu henüz üzerlerinden atamayan ikili yeni bir eve taşınıp temiz bir sayfa açmayı diliyorlar. Ancak lanetli geçmişleri burada da peşlerini bırakmıyor. Kaite ve Hunter'ı ziyaret eden yeni komşuları da bu evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylardan nasiplerini almaya başlıyorlar.

Filmin baş rollerini Katie Featherston ve Dianna Agron paylaşırken, senaryo Zack Estrin'a ait.

 

 

PARANORMAL AKTİVİTE - İŞARETLİLER (2014) // Paranormal aktivite döngüsü devam ediyor. Jesse , farkedildikten sonra gizemli güçler tarafından lanetlenmeye başlar, ve hayatı bir cehenneme dönüşür. Ailesi onu kurtarmak için ellerinden gelen herşeyi yapar. Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır. İyi ve kötü arasında gerçek bir savaş başlayacaktır. Kimin kazanacağı ise belli değildir. Filmin yönetmenliği ikinci üçüncü ve dürdüncü filmlerin yazarlığını yapmış olan Christopher Landon yapıyor.

 

 

PARANORMAL AKTİVİTE 5 - HAYALET BOYUTU (2015) // Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ailesinin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Taşındıkları bu evin garajında bir kamera ile bir kutu kaset bulan aile, bu sayede çevrelerinde gelişen paranormal olayları keşfetmeye başlayacaktır.

Gregory Plotkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George ve Dan Gill.

 

[video=youtube;ThN-h-dwXgI]

 

IMDB PUANLARI

 

P.A. 1 - 6.3 / 10

P.A. 2 - 5.7 / 10

P.A. 3 - 5.8 / 10

P.A. 4 - 4.6 / 10

P.A. İŞARETLİLER - 5 / 10

P.A. 5 HAYALET BOYUTU - 4.6 / 10

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...