İçeriğe atla

yerli dizi İçimdeki Fırtına


Cem

Pinlenen İletiler

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

Star TV’nin yeni yıl için hazırladığı, daha önce adı ‘Unutsam Sevmeyi’ olarak açıklanan yapım ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

İÇİMDEKİ FIRTINA OYUNCULARI

 

 

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, Aslan Filmin yapımcılığını üstleneceği, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yapacağı, senaryosunu ise İpek Kadılar’ın yazacağı yeni dizi ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Buna göre dizinin kadrosunda yer alan isimler Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Hatice Aslan, Mehmet Özgür, Tarık Pabuççuoğlu, Levent Can, Bilge Şen, Servet Pandur, Alper Kut, Cenk Tunalı, Hazal Şenel, Ceren Şekercioğlu, Burak Can, Nihan Okutucu, Ayşegül Yıldız, Nazmi Kırık ve Gürsu Gür olacak.

İçimdeki Fırtına yakında Star TV’de.

 

 

İÇİMDEKİ FIRTINA'NIN KONUSU

Ezgi (Merve Boluğur) kardeşi Deniz (Gizem Karaca) ile evlenmek üzere olan Emre’ye (Yusuf Çim) uzun süredir aşıktır. Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesiyle kontrolden çıkar.

Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikaye, hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesi, geçmiş sırların ortaya çıkması ile bambaşka bir derinlik kazanır. Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen bu iki kardeş, kıyasıya girdikleri gizli savaşta tüm zekalarını kullanacak ve birbirlerini can evinden vurmak için sahip oldukları imkanları ortaya serecektir. Oysa bu savaş ikisi arasında kalamayacak kadar büyüktür. Bilmeden, geçmişin üzerine çekilmiş olan bir perdeyi aralamış, gözlerden gizlenmiş pek çok sırrın su yüzüne çıkmasına sebep olmuşlardır. Onların dahi kontrol edemeyeceği eski hesaplar devreye girdikçe kardeşler birbirlerini yıkmakla, birlikte hareket etmek arasında sık sık bocalayacaktır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...