İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Fox Tv ekranlarında yeni bir ses yarışması daha izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Jüri koltuğunda Serdar Ortaç ve Kibariye'nin olacağı, Çağla Şikel'in sunumuyla ekranlarımıza gelecek ses yarışması, 54 yarışmacı ve farklı formatıyla karşımıza geliyor.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Her hafta 8 yarışmacının yarışacağı ve yarışma boyunca farklı türde 9 şarkı söylenecek olan Ben Söylerim’de 8 Yarışmacı aynı şarkıyı, 30’ar saniyelik parçalar halinde söyleyecekler.

 

 

Tribünlerdeki seyirciler performans sırasında yarışmacıları oylayarak, en iyi söyleyeni koruma altına alacaklar. Kalan 7 kişi ise artık eleme potasında olacak.

 

 

Jüri üyeleri 7 kişi içinden, elenmesini istemediği iki yarışmacıyı koruma altına alacak ve kalan 5 kişiden birini eleyecek.

 

 

Programın finalinde sona kalan iki yarışmacının “düet” şeklinde bir düellosuna şahit olacağız. En iyi iki aday düetlerini yapacak ve jüri biri üzerinde mutabık kalırlarsa, o haftanın kazananı olacak ve bölüm birincisi olarak 10.000TL’lik ödül kazanacak.

 

 

Jüri aynı yarışmacı üzerinde anlaşmaya varamamışsa, performans sırasında seyircinin yaptığı oylamaya bakılacak. Ve seyirciden yüksek oy almış yarışmacı bölümün kazananı olacak.

 

 

Bir sonraki bölümde devam eden 7 yarışmacının yanına Türkiye’nin değişik yerlerinden 1 yetenek daha dahil olacak. Ve yine 8 kişinin, değişik türde şarkılarıyla yarışma devam edecek.

 

 

Heyecanlı yarışmaya çok az kaldı!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Dünün reytingleri gayet iyi gelmiş tabi bunda dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmasının büyük etkisi vardır. :plan:

 

İzleyecek bi şey yoktu ben de bu yarışmayı izledim gerçi gayet keyifliydi. Beğendim :icimegir:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...