İçeriğe atla

Kıbrıs 2012 : Ivi Adamou - La La Love

Puanınız ?  

37 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

La La Love demesi zaten şarkının imajını zedeliyor. Sanki JESC'ye katılıyo bu kız :s15:

gönderildi

Ben 0 verdim. Günlerdir oy verdiğim için kahroluyorum.:)

gönderildi

Koskoca bir sıfır. Call the police de seçilse durum değişmeyecekti tek kelimeyle berbat :no:

gönderildi

Gerçekten çok aşırı amatörce bir şarkı. Ben hiç beğenmedim.

gönderildi

Ben de pek beğenmedim ama fanlara bakılırsa top 10da yeri garanti gibi.:icon_ohmygod:

gönderildi

ivinin canlı performanslarına baktım ve kötü değil...şarkı gayet hoş..ama güzel söyleyip söyleyemeyeceği konusunda bi fikrim yok..şu an için açıklananlar arasında en sevdiğim..umarım başarılı olur..:)

gönderildi

Şarkıyı biraz daha kolaylaştırmaya çalışıyorlarmış sahnede söylerken zorluk çekmesin diye çünkü geçrekten çok hareketli bir şarkı vede bir de dans ederse seste çok zorluklar yaşayabilir oyüzden doğru bir hareket yapıyolar şuan için

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Şarkıyı hiç beğenmedim. Ama iyi bir derece yapacağından emin gibiyim. Güzel bir koreografi hazırlayacaklarını duymuştum.

gönderildi

Bu yıl zamanla belli olan şarkıları sadece 1 kere (ya da maksimum 2 kere) dinlemeye özen gösterdim, gösteriyorum. Bu şarkıyı 1 kere dinlememe rağmen diğer şarkılar içinde melodisi aklımda kalan tek şarkı oldu. Ama vasat bu ya, ı-ıh..

gönderildi

Şarkı hareketli ve enerjik , Ivi bu şarkının altından bana göre kalkamayacak ve Kıbrıs iyi bir derece alamayacak. İlk 10'a 10.sıradan girebilme olanağı var sadece.=)

gönderildi

Ela Ela basitti bu da basit. Çıkarsalar ya şöyle Lisa'nınki gibi yeniden, adam gibi derece yapsalar yine.

gönderildi

Ela Ela basitti bu da basit. Çıkarsalar ya şöyle Lisa'nınki gibi yeniden, adam gibi derece yapsalar yine.

Zihnimi okudun. :f28:

gönderildi

Kıbrıs'ın derece yapabilecek bir ülke olduğunu düşünmüyorum ben artık.... Comme ci comme ça çok başarılı bir şarkıydı...

Öyle bir şarkıdan Lay lay lom love 'a kadar düştüler.

Comme ci comme ça, Evridiki :m03:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...