Melih 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Komple Playback Zaten Sadece Alttan Kendi Sesini Mırıldanıor Arkada Şarkının Orjınali Çalarken Nasıl Canlı Söleyebilir Playbackın Üstüne Sölüor Kısık
Uğur 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Kim nederse desin Eurovision sahnesine bir Svetlana Loboda daha çıkmayacak Alakaya maydanoz, yaşasın 23 Nisan !
Ulaş 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi -Sahnede klipte yardırır Devamını okuyamadım skdlgskljfgkjhekjfke
TOLGAHAN 4 Mayıs, 2012 gönderildi 4 Mayıs, 2012 gönderildi Canlı Performans [video=youtube] Bunun da altında playback var di mi? (!) "Aman be bu Ivi'yi de çok abarttılar. Kız da ses falan yok." diyenlere sadece gülüyorum ve gülmekten yoruldum. Kulaklarında sorun var sanırım. Gözlerinde sorun olduğu zaten kesin. MUHTEŞEM! MUHTEŞEM! MUHTEŞEM! ❤
Ulaş 4 Mayıs, 2012 gönderildi 4 Mayıs, 2012 gönderildi Sahnede de böyle baston yutmuş gibi söylerse hiç sorun yaşamaz.
Melih 4 Mayıs, 2012 gönderildi 4 Mayıs, 2012 gönderildi buysa canlı hali bir daha sölemesin canlı şarkıdan soğudum
Uğur 5 Mayıs, 2012 gönderildi 5 Mayıs, 2012 gönderildi Bu şarkı finale çıkmazsa ayrı bi sevinicem. Eurovision bu kadar da düşmemeli bence.
TOLGAHAN 8 Mayıs, 2012 gönderildi 8 Mayıs, 2012 gönderildi Ivi Adamou'nun Eurovision ekibi detaylarıyla açıklandı. http://www.escdaily.com/cyprus-ivi-adamous-team-for-baku-revealed/ Sürprizlerle dolu güçlü bir koreografi geliyormuş Ivi'nin koreografisini, önceden de söylemiştim, Helena Paparizou'nun ve Sakis Rouvas'ın şovlarını hazırlayan koreograf hazırlamış. Haberde dansçıların da vokallerin de çok güçlü olduğu yazıyor. Ekip geniş ve uluslararası bir ekip Ivi Adamou umarım hak ettiği dereceyi - TOP 5 - alır. Almaması için hiçbir sebep yok. Haksızlık falan yapılmamasını umuyorum. GO IVI
Paul 8 Mayıs, 2012 gönderildi 8 Mayıs, 2012 gönderildi Bence sevenlerde-sevmeyenler de abartmış Kıbrıs olayını,Sesi ne çok iyi ne de çok kötü bence,şarkısı da öyle,her şeyiyle ortalama olduğunu düşünüyorum,ama bu seneki şarkılar içinden biraz öne çıktığından güzel bir kareografi ve performansla ilk 10 a girebilecek hoş,dinlenebilir bir entry olarak görüyorum,6 puan verdim zaten.
Illusion 9 Mayıs, 2012 gönderildi 9 Mayıs, 2012 gönderildi Bu şarkının hak ettiği derece ilk 5 mi :siritma::siritma::siritma::siritma: ilk 15 bile fazla buna :siritma::siritma:
Uğur 14 Mayıs, 2012 gönderildi 14 Mayıs, 2012 gönderildi Qele Qele'yi mumla arıyorum. Gel hele, gör hele, he he he hele..
TOLGAHAN 14 Mayıs, 2012 gönderildi 14 Mayıs, 2012 gönderildi Sesi bence çok iyi. Vokallerle birlikte uyumlu. Kusursuz bir provaydı! Verdiği sözlerin hepsini tuttu gerçekten. Dediği gibi çok zor bir koreografi. Ekrandan mükemmel görünecek. Kostümler & Saç & Makyaj vs. bütün olarak çok iyi bir şov olacağı kesin. Dansçılar çok iyi. Vokaller çok iyi. Şu zamana kadar yapılan en iyi prova - Favorim olduğu için söylemiyorum, Yunanistan da favorimdi ama açık açık her şeyi söyledim. - Sonunda "Woooow" diyebiliyorum! Oylarım senindir Ivi. Alternatif --> [video=youtube]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap