Mustafa 3 Aralık, 2016 gönderildi 3 Aralık, 2016 gönderildi "A dal" adlı ulusal final 18 şubat'ta gerçekleşecek. Adaylar 8 aralık'ta açıklanacak.
Uğur 26 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 26 Ocak, 2017 gönderildi Heat 1 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD=class: headerSort, width: 5%, bgcolor: #EAECF0]Draw[/TD] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Artist[/TD] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Song[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]Caramel[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]Zséda[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]K. Frenreisz[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]M. Both[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]Viewers[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]Total[/TD] [TD=class: headerSort, width: 9%, bgcolor: #EAECF0]Result[/TD] [TR=bgcolor: #FFE87C] [TD]1[/TD] [TD=align: left]Dávid Henderson[/TD] [TD=align: left]"White Shadows"[/TD] [TD]9[/TD] [TD]8[/TD] [TD]8[/TD] [TD]7[/TD] [TD]5[/TD] [TD]37[/TD] [TD]Advanced[/TD] [TR=bgcolor: #FFE87C] [TD]2[/TD] [TD=align: left]Leander Kills[/TD] [TD=align: left]"Élet"[/TD] [TD]9[/TD] [TD]8[/TD] [TD]8[/TD] [TD]9[/TD] [TD]6[/TD] [TD]40[/TD] [TD]Advanced[/TD] [TD]3[/TD] [TD=align: left]Calidora[/TD] [TD=align: left]"Glory"[/TD] [TD]7[/TD] [TD]7[/TD] [TD]5[/TD] [TD]6[/TD] [TD]5[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Eliminated[/TD] [TD]4[/TD] [TD=align: left]The Wings[/TD] [TD=align: left]"Mint a hurrikán"[/TD] [TD]7[/TD] [TD]7[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]5[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Eliminated[/TD] [TR=bgcolor: #FFE87C] [TD]5[/TD] [TD=align: left]Viki Singh[/TD] [TD=align: left]"Rain"[/TD] [TD]9[/TD] [TD]9[/TD] [TD]8[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]39[/TD] [TD]Advanced[/TD] [TR=bgcolor: #FFE87C] [TD]6[/TD] [TD=align: left]Spoon 21[/TD] [TD=align: left]"Deák"[/TD] [TD]9[/TD] [TD]9[/TD] [TD]8[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]39[/TD] [TD]Advanced[/TD] [TD]7[/TD] [TD=align: left]Kata Csondor[/TD] [TD=align: left]"Create"[/TD] [TD]6[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Eliminated[/TD] [TR=bgcolor: #DDA0DD] [TD]8[/TD] [TD=align: left]Benji[/TD] [TD=align: left]"Karcok"[/TD] [TD]6[/TD] [TD]8[/TD] [TD]9[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]36[/TD] [TD]Advanced[/TD] [TD]9[/TD] [TD=align: left]Rocktenors[/TD] [TD=align: left]"Ősz"[/TD] [TD]7[/TD] [TD]7[/TD] [TD]7[/TD] [TD]6[/TD] [TD]6[/TD] [TD]33[/TD] [TD]Eliminated[/TD] [TR=bgcolor: #FFE87C] [TD]10[/TD] [TD=align: left]Roma Soul[/TD] [TD=align: left]"Nyitva a ház"[/TD] [TD]9[/TD] [TD]8[/TD] [TD]8[/TD] [TD]9[/TD] [TD]6[/TD] [TD]40[/TD] [TD]Advanced[/TD] [/TABLE] Heat 2 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Artist[/TD] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Song[/TD] [TD=align: left]Mrs. Columbo[/TD] [TD=align: left]"Frozen King"[/TD] [TD=align: left]AnnaElza feat. Juli Kása[/TD] [TD=align: left]"Jártam"[/TD] [TD=align: left]Chase[/TD] [TD=align: left]"Dust In the Wind"[/TD] [TD=align: left]Kállay Saunders Band[/TD] [TD=align: left]"17"[/TD] [TD=align: left]Gina Kanizsa[/TD] [TD=align: left]"Fall Like Rain"[/TD] [TD=align: left]Zoltán Mujahid[/TD] [TD=align: left]"On My Own"[/TD] [TD=align: left]Peet Project[/TD] [TD=align: left]"Kill Your Monster"[/TD] [TD=align: left]Peter Kovary & The Royal Rebels[/TD] [TD=align: left]"It's a Riot"[/TD] [TD=align: left]Ádám Szabó[/TD] [TD=align: left]"Together"[/TD] [TD=align: left]Andi Tóth[/TD] [TD=align: left]"I've Got a Fire"[/TD] [/TABLE] Heat 3 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Artist[/TD] [TD=class: headerSort, width: 19%, bgcolor: #EAECF0]Song[/TD] [TD=align: left]Joci Pápai[/TD] [TD=align: left]"Origo"[/TD] [TD=align: left]Orsi Sapszon[/TD] [TD=align: left]"Hunyd le szemed"[/TD] [TD=align: left]The Couple[/TD] [TD=align: left]"Vége van"[/TD] [TD=align: left]Zävodi + Olivér Berkes[/TD] [TD=align: left]"#háttérzaj"[/TD] [TD=align: left]Kyra Fedor[/TD] [TD=align: left]"Got to Be a Day"[/TD] [TD=align: left]Enikő Muri[/TD] [TD=align: left]"Jericho"[/TD] [TD=align: left]Benjámin Pál[/TD] [TD=align: left]"Father's Eyes"[/TD] [TD=align: left]Gigi Radics[/TD] [TD=align: left]"See It Through"[/TD] [TD=align: left]Soulwave[/TD] [TD=align: left]"Kalandor"[/TD] [TD=align: left]TOTOVA[/TD] [TD=align: left]"Hosszú idők"[/TD] [/TABLE]
Züreyfa 26 Ocak, 2017 gönderildi 26 Ocak, 2017 gönderildi Kállay Saunders Band İyi alıştı bu da haaaa. Ayrıca;
Uğur 26 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 26 Ocak, 2017 gönderildi Eniko Muri, Gigi Radics ETSC'den kulağıma çalınan isimler. ''Tavol'' efsanedir be, az mı dinlerdik ah ah...
Melih 26 Ocak, 2017 gönderildi 26 Ocak, 2017 gönderildi Radics gigi ❤️❤️ iki kez yolladım ikisindede 2 . Olmuştum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur 15 Şubat, 2017 gönderildi Yazar 15 Şubat, 2017 gönderildi Bu Cumartesi seçiyor Macaristan şarkısını. A Dal finaline kalan 8 şarkı buymuş : @Züreyfa @Cem @Mustafa @Fabien @Dovahkiin @Canreyhan
Züreyfa 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi Yuh amk, yarım saat mi sürdü ulusal final?
Canreyhan 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi İki sarki vardi aklimda secilecegini dusundugum ve ikisi de etnik ogeleri olan sarkilardi biri secilmis.diger sarki kacinci oldu merak ediyorum.bu sarkinin muzigi guzel de adamin soykeyisi bir garip rap gibi ama degil ne bilim karisik ilginc bir sarki ama aciklanan sarkilar arasinda da farkli olmasiyla ilgimi cekiyor benim
Chatigo 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi ben çok sevemedim. biraz daha dinlemem gerek. bi şans daha vericem
Züreyfa 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi Ne biçim bi şarkı bu be? İlk 2 dakika "Ben bu şarkıyı beğendim mi?" diye kaldım öyle. Daha sonra beğenmediğime kanaat getirdim. Keman iyi hoş ama onu çıkarırsan geriye kalan hiçbir şey yok.
Cem 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi bütün tırrıklar bu günü mü bekledi be haber ekleye ekleye bi hal oldum :kabuletmiyorum: :hih:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap