İçeriğe atla

Bulgaristan 2017 : Kristian Kostov - Beautiful Mess

PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

POli kazanamamis bu mu kazancak.

iyi sarki da kazanacagini sanmiyorum.belcika alir bence.

gönderildi

Belçika en fazla 4. olur. 4'ü geçerse de Karadağ olurum :h

gönderildi

Reyiz sen karadag icin sarki arastirmaya basla :)

gönderildi

Hadi gel senle iddiaya girelim bu senenin talihlisi sen ol :h

gönderildi

Ben ukraynayi alirim iddayi kaybedersem ☺️

gönderildi

daha değişik bir ülke bul, anlaşalım? :felfecir: Tunus'u öneriyorum sana? ben de kaybedersem Ürdün olacağım. Kabul mü? ya da tam tersi.

gönderildi
İtalya'dan sonra kazanabilecek potansiyeli olan tek şarkı BULGARİSTAN'dır. İsteseniz de istemeseniz de ikisinden biri kazanacak. İddia koyuyorum, eğer bunlardan biri kazanamazsa 170 sonrası KARADAĞ'ım. @Uğur @Züreyfa @Cem (Tek şartım bu süre zarfında İrlandanın başkasına verilmemesi)

Dünya dönüyor, sen ne dersen de. İsteseniz de, istemeseniz de dönüyor. İddia koyuyorum eğer dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır. @Galileo @Nilüfer @orhanGencebay (Tek şartım bu süre zarfında güneşin patlamaması)

gönderildi
Dünya dönüyor, sen ne dersen de. İsteseniz de, istemeseniz de dönüyor. İddia koyuyorum eğer dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır. @Galileo @Nilüfer @orhanGencebay (Tek şartım bu süre zarfında güneşin patlamaması)

Korsan mesajdan dolayı raporladım

gönderildi
Ben ukraynayi alirim iddayi kaybedersem ☺️

E Rusya'yla da Ukraynalıları yollayıp duruyorsun zaten. Ne anladım ben bu iddiadan?

gönderildi
E Rusya'yla da Ukraynalıları yollayıp duruyorsun zaten. Ne anladım ben bu iddiadan?

Mükemmel 1 tesPiT üsTaD

gönderildi

Ne yapam baglantili oluyor onlar kullanmayim mi:))

gönderildi

Listemde En Fazla Yukselisi Yapti Ve 27. Siradan 11. Siraya Yukseldi :nasilcikiyorum:

gönderildi

Şimdi İtalya'nın kazanacağı %700 belli olduğundan mütevellit gereksiz bir iddia hissim

gönderildi
İtalya'dan sonra kazanabilecek potansiyeli olan tek şarkı BULGARİSTAN'dır. İsteseniz de istemeseniz de ikisinden biri kazanacak. İddia koyuyorum, eğer bunlardan biri kazanamazsa 170 sonrası KARADAĞ'ım. @Uğur @Züreyfa @Cem (Tek şartım bu süre zarfında İrlandanın başkasına verilmemesi)

Bulgaristan SARKI Degil ULKEDIR :felfecir:

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi
Bulgaristan SARKI Degil ULKEDIR :felfecir:

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

In eki yüzünden burada kevase lik yapacak tek kişi sendin ve yapmışsın yine orospulugunu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...