İçeriğe atla

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Dinledim şimdi çalındığı iddia edilen şarkıyı. İnsan azıcık usturuplu çalar, sağını solunu değiştirir. Bu ne böyle? Karaoke'sini yaptırsaydınız bari doğrudan hissim.

gönderildi
Dinledim şimdi çalındığı iddia edilen şarkıyı. İnsan azıcık usturuplu çalar, sağını solunu değiştirir. Bu ne böyle? Karaoke'sini yaptırsaydınız bari doğrudan hissim.

Cidden :dogru:

gönderildi

resmen Fransızca sarkıyı İngilizceye çevirmiş 0 farklılık

gönderildi

Hayır çalıyorsun bari daha iyisini yap. Bu şarkıyı daha çok beğendim hem Fransızca :nolursus:

gönderildi

Bu şarkıyı da yeni dinledim :yapmaya:

Çok beğendim :valla:

İlk 5'e oynar :dogru:

(36. oldu.)

gönderildi
Nerde geçen seneki nerde bu saçma şarkı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belçikanın şarkısına yaptığım haksızlık için bana istediğiniz küfürü edebilirsiniz MUHTEŞEMİŞ

• Beğendim 1
gönderildi
Belçikanın şarkısına yaptığım haksızlık için bana istediğiniz küfürü edebilirsiniz MUHTEŞEMİŞ

:dogru:

• Beğendim 1
gönderildi
bana istediğiniz küfürü edebilirsiniz

• Beğendim 1
gönderildi

Özellikle nakaratı beni çok duygulandırdı

gönderildi

Yav güzelde, hiç kazanacak şarkı havası yok ya. Ama ETSC'de 150 puanla birinci olan şarkılar gibi.

gönderildi
Yav güzelde, hiç kazanacak şarkı havası yok ya. Ama ETSC'de 150 puanla birinci olan şarkılar gibi.

:dogru: :dogru:

gönderildi

Bu şarkı da ben de birincilik ışığı göremiyorum. ETSC'ye katılsa kazanacağı belli olan şarkı. Skype yayınlarından birinde söylemiştim buraya da yazayım. Bu şarkı için canlı performans çok önemli. Kızın sesi bildiğin bas bariton. Okunması zor bir şarkı değil fakat stüdyo versiyonuyla aynı tadı veremezse en ufak bir falsoda patlayabilecek bi yapısı var şarkının olumsuz anlamda. Kızın katılacağı ilk Eurovision partisindeki canlı performansından sonra tam notunu vereceğim.

gönderildi

Çalıntı olduğu söyleniyor:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...