İçeriğe atla

Dios Baykal ile Kadınlık Öğreniyoruz


Misafir

Pinlenen İletiler

Z7dyga.jpg

 

Bloğumda sizlere her gün pratik bilgiler vereceğim

 

Benimle, yeri gelecek;

 

Kusmuk torbasından saç maskesi yapmayı

 

Takma tırnak artıklarını lens olarak kullanmayı

 

Ruj ile göz makyajı yapmayı, hatta abartıp ruj ile duvar boyamayı

 

 

Yeri gelecek;

 

Vücudunuza göre giyinmeyi

 

Memenizi daha büyük göstermeyi

 

Çıtçıt saç takabilmeyi

 

Ojelerinizi bozmadan beyinizin ayaklarını yıkayabilmeyi

 

Öğreneceksiniz...

 

 

Ben Dios Baykal

 

Tırnaklarım takma

Saçlarım çıtçıt

Gözlerim boncuk

Bana derler kancık

 

Trans kalın efendim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

TRANS KADINLARIN SIKLIKLA MARUZ KALDIĞI RAHATSIZ EDİCİ SORULAR

 

[video=youtube]

 

Princessjoules 'un ve her trans kadının günde iki üç kez duyduğu rahatsız edici sorular ve cümleler. 

 

Penisin mi var yani?

Bir trans kadının penisi olabilir, olmayabilir, ameliyat olmuş olabilir veya olmamış olabilir. Bu onun özeli ve o istemediği sürece kimsenin hele ki yeni tanıştığı bir inanın ona böyle bir soru yöneltme hakkı yoktur. Transgender kavramı farklı kollara ayrılabilen bir kimlik. Bedeninden memnun olan hatta göğüs dahi istemeyen transgenderlar olduğu gibi transseksüel olarak adlandırılan ve tamamen kadın bedenine sahip olmak isteyen transgenderlar da vardır. Ben kendimi transseksüel olarak adlandırıyorum.

 

 Kestirdin mi?

Bu sorunun doğrusu "cinsiyet düzeltim ameliyatın gerçekleşti mi?" Olmalı ama kişi size açıklama ihtiyacı hissetmediği sürece bu şekilde dahi sorma hakkınız yok. Son derece saygısız bir soruş biçimi. Bu soruyu genelde trans kadınlara ilgisi olan ama toplum içinde "tro" diyerek içindeki cinsel eğilimi bastıran tiplerin sorduğunu gözlemledim. 

 

 Memelerin nasıl büyüdü?

Göğüsler ergenlikteki kızlar gibi hormonlarla büyür. Gerek görülürse meme cerrahisinde düzeltimi yapılır. Özel bir bilgi paylaşayım benim memileytolarım erkekten büyük kadına göre çok küçük boyutta. Büyüyolar ablaları.

 

Saçların peruk mu?

Sadece biyolojik kadınların saçları uzama yetisine sahip gibi bir algı var ve bunu algılamakta güçlük çekiyorum. 

 

 

Hangi tuvaleti kullanıyorsun?

Bu soru da hemem hemen hepsi gibi trans kişinin hangi aşamada olduğuyla alakalı. Erkek WC'de içerideki on kadar erkek içeri girdiğimde bana şok ifadesiyle baktığı günden beri kadın WC kullanıyorum.

 

Yani escort musun?

Bu sorunun sokaktaki bir kadını durdurup hayat kadını olup olmadığını sormaktan hiç bir farkı yok. Evet trans kadınlar iş bulamadığı için fuhuş sektörüne girebilirler ama transseksüellik veya travesti olmak, fahişelikle eşdeğer değildir.

 

 Gerçek adın ne?

Size hangi isim söylendiyse gerçek isim odur. Bu soru hayatımızdaki en saygısız sorulardan biri.

 

Trans olmaya nasıl karar verdin?

Höee? Trans olmaya değil de kimliğimi açık bir şekilde yaşamaya 21 yaşında karar verdim, tabii bu bir günde olmuyor. Aşama aşama iki yıl sürdü. Yoksa zaten transseksüeldim her daim.

 

 

Henüz deneyinlemediğim sorular olabilir, daha fazlasını merak ediyorsanız derhal bir etek giyip sokağa çıkın.

 

Trans kalın efendim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İçinizdeki kadını dışa vurmak istiyorsunuz, en azından yatak odanızda o vamp kadın olabilmek istiyorsunuz. Ama nereden başlayacağınızı mı bilmiyorsunuz? O halde crossdresser olmak için ilk adım rehberi tam size göre.

 

1. BÖLÜM

 

Kaşlar en önemlisi. Eğer düzgün, feminen kaşlarınız yoksa veya kaşlarınız kalın ise yüzünüze ne yapsanız hoş durmayacaktır. Eğer sıradan yaşamınızda çok feminen gözükmek istemezseniz bile o kaşları bir sıra almak şart. Unisex model her cinse yakışacak düzgün biçimli kaş da tercih edebilirsiniz.

 

Saç olmaz ise olmazdır. Kısa saç biyolojik bir kadına yakışabilir ancak bir crossdresser veya trans bir kadın için bu kesinlikle geçerli bir durum değildir. Çünkü zaten fazlasıyla hatta istenmeyen pek çok maskülen yönünüz olduğu için ekstra bir maskülenlik tüm çekiciliğinizi yok eder. Eğer saçlarınız kısa ise ve uzatacak vaktiniz yoksa ya da yaşantınız buna müsait değil ise çeşitli peruklar alın. Ancak peruğun doğal saçtan üretilmiş ve doğal gözüken kesimde olması ulaşacağınız görünüm için daha iyi olacaktır. Saçlarınız hafif uzun ise çıtçıt saç kullanabilirsiniz. Ancak bunun için de saçın kesinlikle çok kısa olmaması hatta uzun saç sayılabilecek en azından omuz kısmına gelmesi gerekir. Ayrıca çıtçıt saç sağlıklı bir saçtan üretilmiş olacağı için sizin kendi saçınıza gerekli bakımı göstermiş olmanız da şart. Kırıklar var ise kesilmeli. Yoksa saçın uzun kısmı sağlıklıyken kısa tellerin bozuk durması gibi saçma bir görüntü ortaya çıkar.

 

Makyaj yapmayı öğrenin. Youtubedaki makyaj yapımı videolarını izleyin. Başlangıç aşamasında gerekli bilgileri edinebilirsiniz. İleriki aşamalarda ise tek başına ruj sürmenin bile pek çok tekniği olduğunu göreceksiniz. Onlar için her uygulayacağınız ürüne özel videolar da izleyebilirsiniz zamanı gelince. 

 

Kıllarınızdan kurtulun.  En önemli bölge yüz bölgesidir. Eğer kıllarınızdan kalıcı kurtulma imkanı veya cesaretiniz var ise hiç vakit kaybetmeden lazer epilasyona başlayın. Kıllardan kurtulmak en az bir yılınızı alacak. Lazer epilasyon detaylarını başka bir yazımda anlaracağım. 

Eğer lazer epilasyon yaptıramayacaksanız iyi bir jilet satın alın. Jilet başlığını sık değiştirin. Traş yapacsğınız bölgeyi onbeş dakika önce nemlendirip jel ile traş edin. Eğer bir elinizle etinizi gerdirirseniz köke daha yakın bölgeden kılları almış olursunuz. Kıl kökleri duracağı için kıllı bölgedeki et üzerinde gri bir gölge olacaktır. Yüzünüzde bu maskülen gölgeyi hafifletmek için, kullanacağınız fondöten altına mutlaka kırmızı bir ruj (paranız çok ise kırmızı veya turuncu concealer) sürün ve parmağınızla yaydırın. Onun üzerine ten renginizden iki ton açık stick concealer kullanıp üzerine fondöteni sürerseniz gri rengi kapatmış olursunuz. 

Vücut kıllarınız için de lazer imkanınız yoksa ince tüylere sir ağda, kalın kıllı bölgelere jilet kullanın.

 

Crossdresser olmak için diğer adımlar yarınki ikinci bölümde sizlere sunulacak.

 

Trans kalın efendim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

2. BÖLÜM 

 

Alışveriş yapın. Artık bedeniniz istediğiniz halde geldi, şimdi onu süsleme zamanı. Kendinize bütçenize göre bir ihtiyaç listesi yapın ve öncelikli ihtiyaçları başa yazın. Şimdi size alışveriş önerilerimi aktaracağım...

 

 Eğer bütçe sıkıntınız var ise birinci kural indirimlerden faydalanmak. Örneğin iyi kozmetik ürünleri alabileceğiniz gratiste bazen her ürüne %50 indirim olabiliyor. Ya da gratis'in aylık kataloglarına bakıp alışverişinizi ona göre yapın. Çünkü gratis takip edene ciddi indirimler sunabiliyor. 

İlk ihtiyacınız kozmetik ürünleri olacak ancak hepsini birden almak için kendinizi zorlamayın. İlk almanız gereken ürünler şöyle; fondöten, rimel, ruj, pudra, allık, makyaj süngeri, göz kalemi, allık fırçası, kapatıcı. Doğru makyaj profesyonel fırçalarla yapılır ancak kullanmayı henüz öğrenmeden her fırçaya para vermenize gerek yok. Arkası oval ucu sivri bir süngerin bir tarafıyla fondöten diğer tarafıyla pudra sürebilirsiniz. Ancak allık sürmek için bir allık fırçası şart. Ayrı bir yazıda makyaj fırçalarına değineceğim. Her ton ruja para vermenize gerek yok. Ayrıca her ruj yüzünüze gitmez. O yüzden cesaretinizi toplayın ve ruju deneyerek alın. Başlangıç için bir adet doğal tonlarda ve şehvetli geceler için bir adet kırmızı ruj size yetecektir.

 

Topuklu ayakkabı, gecelik, aksesuar, çorap ve iç çamaşırları makyajdan sonra olmazsa olmazlarınız. Erkek ayakkabılarında kaç numara giyiyorsanız kadın reyonundan bir numara büyük ayakkabı almalısınız. Örneğin 40 numara erkek ayakkabı giyiyorsanız 41 numara kadın ayakkabı almalısınız. Sütyen ölçünüzü doğru bulun Meme ucunuzun bir kaç santim altından sırt çevrenizi ölçün. Memeleriniz büyük olmadığı için sütyen ölçüsünde sizi sırt bölgesi ilgilendiriyor. 85B bir sütyende 85 sırt çevresinin ölçsüdür B ise göğüs iriliğini ifade eder. Siz sırtınıza göre sütyen alın içi nasılsa boş kalacak. İçine ten rengi astar koyabilirsiniz. 

 

Trans kalın efendim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...