İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi
Bağcıların sürtüğünü mü alet ettin oyunlarına yazık :h Yalnız tek tuşla tüm teşekkürlerini silebiliyorum, haberin olsun :)

AYYY O TEŞEKKÜRLER 0 OLSA DA BEN BENİM 1.000.000 OLSA DA BENİM

silebiliyorsan sil ya lütfen 1 sn düşünme. saçmalıyosun valla taktın bu ne be cidden işin komedisi çıktı artık

gönderildi
AYYY O TEŞEKKÜRLER 0 OLSA DA BEN BENİM 1.000.000 OLSA DA BENİM

silebiliyorsan sil ya lütfen 1 sn düşünme. saçmalıyosun valla taktın bu ne be cidden işin komedisi çıktı artık

Fabyen trollüğü abartınca ben :

tumblr_nkeu5cKCnE1qk08n1o1_500.gif

gönderildi

Saçmalayan ben miyim :h

@Uğur 10 saniyede 10'ar 10'ar teşekkür artmadı mı son yarım saattir senin ucuzluklarını izliyoruz hayatım :valla:

gönderildi
Bağcıların sürtüğünü mü alet ettin oyunlarına yazık :h Yalnız tek tuşla tüm teşekkürlerini silebiliyorum, haberin olsun :)

diktator_olsa_adamin_aninda_isini_bitiri

gönderildi
Saçmalayan ben miyim :h

@Uğur 10 saniyede 10'ar 10'ar teşekkür artmadı mı son yarım saattir senin ucuzluklarını izliyoruz hayatım :valla:

BIRAK KÖPEKLER HAVLASIN

Uğur Ceylan

gönderildi

@Uğur

Bırak kazandım sansın zavallı ve yandaşları :h

Troliçe Türk

gönderildi
@Uğur

Troliçe Türk

öff bi de benim mesajlarımı çalıp bana satıyor

ay cem ne değerliymiş ya bi teşekkür alt tarafı ne dert ettin be :D

gönderildi
@Uğur

Troliçe Türk

giphy.gif

gönderildi

artık komik değilsiniz ya şu saçmalığa son verin ya da cidden sinirlenmeye başlayacağım.

gönderildi
artık komik değilsiniz ya şu saçmalığa son verin ya da cidden sinirlenmeye başlayacağım.

:cinni::cinni::cinni:

gönderildi

Abartma sen de

gönderildi

ay cem ne değerliymiş ya bi teşekkür alt tarafı ne dert ettin be :D

yapma yavvvvvvvvv :D

sen gerçekten çok sinsisin yalnız he, teşekkürleri gram bi yerime taktığım yoktu, ne yaptın ne ettin bizi teşekkür avcısı olarak gösterttin, inanılmaz :D

benim dikkatimi çeken teşekkürlerinin son 1 saatte 100-150 kadar artmasıydı, he sebebini de anladık, çok da umrumdaydı

boş bi zamanımda 2012den başlayarak tüm mesajlarına teşekkür ederek Uğur'u da geçirttiricem sana merak etme cnm, bari bi yerde zirvede ol yazık :h

gönderildi
yapma yavvvvvvvvv :D

sen gerçekten çok sinsisin yalnız he, teşekkürleri gram bi yerime taktığım yoktu, ne yaptın ne ettin bizi teşekkür avcısı olarak gösterttin, inanılmaz :D

benim dikkatimi çeken teşekkürlerinin son 1 saatte 100-150 kadar artmasıydı, he sebebini de anladık, çok da umrumdaydı

boş bi zamanımda 2012den başlayarak tüm mesajlarına teşekkür ederek Uğur'u da geçirttiricem sana merak etme cnm, bari bi yerde zirvede ol yazık :h

teşekkürler aşkım bu iyiliğini hiç unutmayacağım :kalp:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...