İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

CAPSLERDEN İYİDİR CNM EN AZINDAN HAREKETLİ

giphy.gif

gönderildi

Çağataycım, gönderdiğin o güzel foto kimin 14 cm olduğunu kanıtlıyor bence? Arşivimde saklıyorum, gün gelir dilin uzar kullanırım diye alşsdmşasdn

gönderildi
Çağataycım, gönderdiğin o güzel foto kimin 14 cm olduğunu kanıtlıyor bence? Arşivimde saklıyorum, gün gelir dilin uzar kullanırım diye alşsdmşasdn

AHHHH CANIM SEN ÇOK FENA TROLLENMİŞSİN HALA ONU BENİM ATABİLECEĞİME İNANIYORSUN. YAZIK BE. ÇOK SEVDİN GALİBA SAKLIYORSUN ÖRNEK OLUR DİYE. GEL GERÇEĞİNİ GÖSTEREYİM SANA ZİRA O BENİM FOTOĞRAFIM DEĞİLDİ NE YAZIK KKİİİİİ ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sdfghjkşlfşvsvgkşdlsrkjgvrştjgvbşgstrşkjfdşlvsflk

gönderildi

BANABAK AYAĞINI DENK AL TROLİCEYE BULUŞMA SANA SAYISIZ DAVALAR ACTIM AÇMAYA DA DEVAM EDİCEM

gönderildi

Sevye iyice düştü yalnız. :cenenkopsun: Musty gelip bi ilahi okusa da kendimize gelsek.

gönderildi
Sevye iyice düştü yalnız. :cenenkopsun: Musty gelip bi ilahi okusa da kendimize gelsek.

ceceli_5678.jpg

gönderildi
Muhtemel, o kadar olduğunu bile sanmıyorum :cenenkopsun:

DESTUR DE KONUŞ TROLİÇEYLE

BURASI BENİM ÇÖPLÜĞÜM FAÇANI ALIRIM AŞŞAA ONA GÖRE

:sus:

gönderildi
Can you feel the rhytm in my.....

Bi yerlerden çıkaracağım ama... tumblr_inline_nfuef7OG0o1ra43cw.gif

gönderildi

Bu gece çıkaran çıkarana maaşallah.

gönderildi
Bu gece çıkaran çıkarana maaşallah.

Zürey Bey'i de bozduk. :fenasictim:

gönderildi

Maymun kıçını görmüş yara sanmış :oylemi: bu karılar da hayali uzuvlarının boyutunu tartışıyo :valla:

yazık ne diyim size :geber:

gönderildi

Senin için yarısı "yarısı yerin altındadır" diyorlardı. Boydan değilmiş :(

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...