İçeriğe atla

Erman

Üye
  • İçerik sayısı

    154
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    3

İletiler bölümüne Erman kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Uğur, Bir saat önce yazdı:

    Avrupa Yayın Birliği'nden resmi açıklama:

     

    "Dün gece greenroom'da İtalyan ekibinin kameralara yansıyan görüntülerinin spekülasyon yarattığının farkındayız. Grup, bu iddiaları kesinlikle reddetti. Resmi olarak test yapılmasını talep ettiler. Fakat bunu kısa sürede organize edemeyeceğimiz için, eve döndüklerinde gönüllü olarak test yaptıracaklar."

     

    İtalya delegasyonu başkanı, ekranda görülen o görüntülerde o sırada bir bardağın kırıldığını doğruladı.

     

    İsveç'in ünlü gazetelerinden Aftonbladet  bu iddiaları manşetine taşımıştı.

    zaten eurovisionda bir bu eksikti.Bunu da yaparlarsa artık TRT sittin sene katılmaz.En azından hedef 2071

    • Beğendim 1
  2. Junior eurovision birinciliği,Eurovision ikinciliği ve bunu jüriden-televote'dan 250 puan alarak başarmak büyük bir iş.Tebrik etmek lazım.1 yıl önce Fransız eurovision fanlarına bu sonuçları alacaksınız deseler adam bizimle dalga geçiyor diye sitem ederlerdi.big 5'a İtalya ve Fransa güzel mesaj verdiler.Güzel şarkıyla gelirsen puanları alırsın.

    • Teşekkürler 1
  3. Uğur, 4 dakika önce yazdı:


    Abi çok güldüm buna, bugün formundasın :ahaha:

     

    Birincimiz yarışmayı da kazandı, keyifler yerinde :aycokhos:

    2012'den sonra birincim eurovision şampiyonu olmuş.Bırakında keyif çatalım.Bu şarkı spotify da ne yapar bilemem ama tv ve radyoda çalar.zaten o stotify saçmalığını anlamıyorum.indir bilgisayarına veya telefonuna dinle.müsriflik.Bende niye Birleşik krallık başlığına neden yazıyorum diyordum.meğerse cimriymişim babadan gelen genler ne yaparsın :D

    bu arada sol şerdi gençler açarsa sevinirim daha yazmam gereken bir sürü başlık var.

    • Azdırdın 1
  4. Koskoca Birleşik Krallıksın ve bunu gönderiyorsun.Şovun tam bir komedi.o asılı trompetler nedir öyle ya.para harcamamak için trafoyu evine kaçak yollarla bağlamış izlenimi verilen ışıklar.7.4 milyon izleyiciyi kaybetmiş bir EBU var.yazık gerçekten yazık.gerçi adamlar sonuncu olmak için izliyorlar ama birde krallık olduğun için işin içinde kraliçe var.Allah rahmet eylesin kral öldü ve bu günleri görmedi.Allah'ın sevdiği kuluymuş.

    • Beğendim 3
  5. Valla Avrupalılar buna sırf Moldova diye puan vermediler.Şarkısı da arkadaki ekipte şarkıda fena değildi.Gerçi Natalia beğenmiyordum ama kendi kategorisindeki san marino,kıbrıs,Azerbaycan,kıbrıs hepsini geçti.Hemde sesiyle dövdü.Kirkorov jürileri satın almış,Avrupalıların vermediği oya saysınlar.Millet şarkıda eğlenip,şarkı sonunda alkışlamadı bile.Tek eleştirim Natalia'ya mikrofon tutmasını öğrenirse iyi olur.:D

    • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
  6. Uğur, 1 dakika önce yazdı:


    Alırlar mı birnciliğini İtalya'nın bir kez daha? Valla İtalya sonra sinirlenip 20 sene daha katılmaz.

    valla jüriler yüzünden Alla leid ve adresse rotherdam gibi preview video programlarını seyrediyorum.çünkü programa katılanlar ya jüri oluyor yada jürilerin kime pun vereceğini biliyorlar.İzlandalı RUV un allaleidinde İtalya 6. idi kendilerini birinci yaptılar.Norveçteki programdada italyaya puan çıktı ama kaç verdiklerini unuttum ama diğer jüriler tehlikeli.Alırlarsa tadından yenmez.

    • Teşekkürler 1
×
×
  • Yeni Oluştur...