İçeriğe atla

sinyorinambra

Üye
  • İçerik sayısı

    91
  • Katılım

  • Son ziyaret

sinyorinambra kullanıcısının paylaşımları

  1. Londra'daki canlı performanstan aşırı etkilendim,sesler harika ve birbiriyle uyumlu,sadece sanki Zhana geri planda gibi geldi stüdyosunda daha çok o ön planda gibi geliyordu bana. Sahnede pek sorun yaşamayacak gibi görünüyorlar listemde 6. idi ama yükselir daha.
  2. Uğur'un yazdıklarının çoğuna katılıyorum,içinde bulunduğu yarı final ne kadar zor rakipleri ne kadar güçlü olursa olsun Belarus'a belki de en iyi derecelerinden birini getirebilecek şarkıyı nasıl bu kadar kötü canlı performansla mahvettiklerini izliyoruz aslında. Ekaterinburg'daki konserinde son versiyonu söylemişti gelişme var çok daha iyi söylüyor ama vokal dışında da halledilmesi gereken o kadar çok sorun var ki sjhghd Alekseev oralarda superstar imiş diye duymuştum ama sahne duruşu&beden dili çok kötü,çok amatör duruyor. İyi bir şov yapabilecekler mi bilmiyorum,sırf Alekseev yüzünden bu şarkı bu kadar sürünüyor şu an. Son versiyon hakkında yorum yazamamıştım ben son halini daha çok sevdim hatta BA YIL DIM hatta ve hattaaaaaa birinci sırama aldım ne yazık ki ama çooook büyük ihtimal yarı finalde elenecek bunu biliyorum. Son versiyon hem çok etkileyici ve Alekseev için daha rahat olmuş,iniş çıkış iyidir eskisi biraz tekdüzeydi,sonlara doğru şu back vokalleri duyduğumuz kısım falan harika. Ama şu da var ulusal finalde ses sitemi çok kötüydü ve sanırım Sergey'in vokal koçuyla çalışıyormuş,umarım bir mucize olur ne diyeyim.
  3. Çok güzel tarz,çok güzel şarkı ilk 10'uma aldım severek dinliyorum iyi bir derece alsın isterim ama ilk yarı finalden çıkabileceğini pek sanmıyorum
  4. sinyorinambra

    İsviçre 2018 : Zibbz - Stones

    Ne yazık ki bence de imkansız,ne olursa olsun çıkması taraftarıyım ama İsviçre'ye sıra gelene kadar...
  5. Bu şarkıyı dinledikçe daha çok seviyorum ilk 10'umda şu an,İrlanda bence genel olarak baya iyi şarkılar gönderiyor ama hak ettiği değeri görmüyor,2. yarı finalde olsa belki sürpriz yapıp finale çıkabilirdi ama 1. yarı finaldeydi diye hatırlıyorum,doğruysa cidden işi zor.
  6. Icebreaker gibi sanki farklı şarkıları birleştirmişler gibi olmuş herkesin dediği gibi,aslında o tarz sevmiyorum fazla ama bunu gerçekten beğendim,kaliteli iş olmuş. Sanırım 1. yarı finaldeydi hiç şansı olmayacak gibi şimdiden üzülüyorum.
  7. Resmi hesabın Twitterda söylediği gibi risk almışlar gerçekten. Çok karizmatik,ilginç bir şarkı olmuş,Skeletons ile alakası yok bence sadece havası benziyor. Beklentiyi epey yükselttiler ama boşa çıkarmadılar bence. Sahneye doğru şekilde taşıyabilirlerse yine iş yapabilir ama kazanacağını falan düşünmüyorum. Ben çok beğendim,Bulgaristan'dan böyle şarkı çıkacağı hangimizin aklına gelirdi? 3 yıldır verdikleri emek diğer ülkelere ibret olsun umarım yine karşılığını alırlar.
  8. Değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama şu an birincim. Prova falan görmeden konuşunca her şey havada kalıyor ama şarkı olarak kazanma potansiyeli tek bunda var gibi geldi ama sahneye bağlı tabii ki,sahnede büyütürse muhteşem olur,şansı var bence,hatta kesin olarak ilk 5 yapar,kazanabilir de zorlarsa diyorum,sahne için harika bir isim tercih etmişler.
  9. sinyorinambra

    İsviçre 2018 : Zibbz - Stones

    Bu şarkıyı seviyorum ama ne yazık ki elenecek tabii,canlıda fazla etkileyici değiller.
  10. Benim tarzım değil pek sevmedim ama şöyle bir gerçek var Alexander bu şarkıyı canlıda gayet satabiliyor,iş yaparsa bu sayede yapacak,canlıda şarkıyı rezil edenler az örnek alsın ya.
  11. Aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum aslında yıla göre fena değil denebilir ama Azerbaycan'ın gönderdiği diğer şarkıların çok altında kalıyor ve biraz demode olmuş maalesef.
  12. Bence de geçen seneye göre iyi ama tek başına bakınca ortalama ve biraz sıradan bir şarkı,yine de sevdim dinlenir,bu yılki şarkıların bir kısmından iyi.
  13. Felix istiyordum ama Benjamin'in şarkısı açıp dinler miyim bilmesem de sahnede güzel,en azından saçma sapan bir tercih yapmadılar.
  14. Rybak bekliyordum şaşırmadım ama sonuçtan memnun değilim,keşke başka biri olsaydı.
  15. Yok ben temadan rahatsız değilim,o anlamda politik,diskalifiye edilmeli denemez,seviyorum ve dinliyorum da hatta. Ama keşke direkt yarışmalarda yarıştırılmasa böyle şarkılar,yarışmacının öyle bir amacı olmasa bile bahsi geçen olay biraz kullanılmış gibi geliyor bana bilmiyorum.
  16. Açıkçası kendi dillerinde olduğu için ben de sahnelemede sorun yaşayacaklarını düşünüyorum hiçbir şey bilmeden dinleyince mesajlı şarkı gibi durmuyorlar ama belli de olmaz cidden abartmazlar umarım. Jamala kazanana kadar ben de senin gibi düşünüyordum çok karşı değildim 2016'dan beri karşıyım sjdxcvhfg Mesela 2012 Festival di Sanremo'da Emma Marrone'nin kazanan şarkısı da politikti ama fazla göze sokmuyordu mesajı olacaksa da o şekilde olmalı bence. Tabii sahnede izleyiciler bir şey anlamayacaksa benim açımdan sorun yok asdfgfds
  17. Bir şekilde mesajı aktarmak zorundalar o kısımda haklısın ama ben bu tarz şarkıların yarışıyor olmasını direkt yanlış buluyorum zaten,tabii böyle bir yasak da olamayacağı için yapacak bir şey yok sdfbvhd umarım İtalya da Fransa da sahnede çok abartmaz mesaj olayını. Bunlar yine neyse en azından mülteciler,terörizm vs. toplumsal konular,1944 veya Face the Shadow gibilerin yarışmaya kabul edilmesine şaşırıyorum asıl direkt politik.
  18. Şarkıyı seviyor ve dinliyorum sözler de hoşuma gitmişti ama klip aşırı abartılı olmuş bence. Forum bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama bu biraz oy toplamak için bir şeyleri kullanmak oluyor bence fazla taktiksel,Jamala konusunda da benzer şeyleri düşünüyordum. Ve Amir bile sahnede batırıp 6. olduğuna göre sanmıyorum iş yapacağını.
  19. Bu ikiliden umutluyum güzel bir şarkı gelebilir.
  20. Bu ulusal finaldeki hiçbir şarkıyı sevmedim o yüzden bana fark etmiyor asdfasdf Ve Rybak cidden kazanabilir gibi.
  21. Size katılıyorum hiç gereği yok hatta seçilmesini en istemediğim kişi John olabilir nalksjhgs Every Single Day'e yazık edecekler
  22. Felix biraz öne çıkmaya başlamıştı ama sanki yeniden düşüşe geçti,umarım bir mucize olur da kazanır çok duygusal çok hoş.
  23. Bence tatlı şarkı,dinlenir ama ülke İrlanda olduğu için fazla sevilmeyecektir tabii ki
  24. Bence doğru şarkıyı seçmedi yapacağı dereceyi en çok merak ettiğim ülke Hollanda.
×
×
  • Yeni Oluştur...