İçeriğe atla

joke entry

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

joke entry Hakkında

joke entry'nin Başarıları

Forumcu

Forumcu (7/14)

  • Gelişim Sürecinde
  • İlk Mesaj
  • 1. Yıl: Tamamlandı
  • 1. Ay: Tamamlandı
  • 1. Hafta: Tamamlandı

Son Rozetler

1

Topluluk Puanı

  1. he he bu durumda öyle oluyor tabi Buna destek veriyorsun ama hangi ülkeler kendisi söyleyip kendisi yaptı şarkısını? 5'i bile geçebileceğini sanmıyorum. Ayrıca ne derseniz diyin kazandı artık seneye İsveç'te olacak. İtalya da hak etmiş olsa, Estonya da veya diğerleri de. Mesele sadece kendi bestesini yapmaması değil zaten, toplama bilgisayar toplar yarışmaya katılıyorlar vesaire ama evet maalesef olan oldu he he bu durumda öyle oluyor tabi Buna destek veriyorsun ama hangi ülkeler kendisi söyleyip kendisi yaptı şarkısını? 5'i bile geçebileceğini sanmıyorum. Ayrıca ne derseniz diyin kazandı artık seneye İsveç'te olacak. İtalya da hak etmiş olsa, Estonya da veya diğerleri de. Mesele sadece kendi bestesini yapmaması değil zaten, toplama bilgisayar toplar yarışmaya katılıyorlar vesaire ama evet maalesef olan oldu
  2. İspanya, Azerbaycan falan gibi bir çok ülke İsveç'ten şarkı alıp söylerken İsveç'in kendi ülkesinden alıp söyletmesi kadar normal bir şey yok bence. Scoreboard'da Mans yazmıyordu İsveç yazıyordu. İsveç kazandı, Mans sahnede söyledi sadece ona bakarsan. İsveç'in kendi bestesini alması normal zaten ama o bestenin "formüleze" edilmesi ve berbat olması anormal. Zaten ben Azerbaycan'ın yaptığını da desteklemiyorum. Ayrıca Estonya (ya da başka benzer bir ülke) kazansaydı bu başarı Stig'in olacaktı. Ama İsveç'in birinciliği futbol takımının kazanması gibi bir şey , ekip işi, hem de kabak tadı veren dandik bir ekip işi... Kısacası çok doluyum çooook :icon_ohmygod:
  3. Eurovision'ın en kötü birincilerinden benim için, bir bu bir de Loreen... ikisi de duygudan yoksun ve yapay şarkılar. İsveç'in neredeyse son yıllarda her yıl, dubsteb tipik bir MF şarkısı yapıp iyi bir derece almasına sinir alıyorum. Schlager midir nedir herneyse işte, yavaş bir şarkıyı bile o tarzda yapıyorlar. (bkz. Undo )Herşey formüleze edilmiş bir halde. Bu yüzden ben birçok ESC fanının aksine ben MF'den nefret ediyorum. Hep aynı tarz şarkılar, aynı kişiler katılıyor. Birde matematik pronblemi çözer gibi şarkı yapıyorlarmış gibi geliyor bana. Samimi gelmiyor. Bir de şuna değinmek istiyorum, bu Mans'ın derecesi değil bence; Beste başkasına ait Şov başkasına ait Söz başkasına ait Diğer şeyler muhtemelen başkasına ait (kostüm vs.) Demek istediğim bunların hepsi sadece "o gece" için yani final akşamı için hazırlanmış bir paket. Mans'a tek düşen şarkıyı söylemek... Halbuki Norveç, Estonya vs. Kendisi bir şeyler ortaya koymuş. Elbette her zaman bestenin falan şarkıcıya ait olası gerekmiyor ama her seferinde bu şekilde formüleze gidilmesi hoş değil.
  4. Ne var biliyor musun? Bu bir "sarki" bile degil. Kepazelik. Rezalet. Sent from my iPhone using Tapatalk Tamam anladım şimdi yani ilk on için here for you gibi bir güzel bir "şarkı" değil kepaze bir şey göndermek gerekiyor. Aynen oyle. Sent from my iPhone using Tapatalk :haha: :haha: :haha:
  5. javascript:Thread.multiQuote(222752); Katılıyorum, yeni ve farklı müzisyenler tanıyorum ESC sayesinde. Sonuçları takmıyorum ama Estonyam top 3 yapaydı iyiydi
  6. Bu şarkı İsveç'te olsaydı...
  7. İsveç'in işe yaramaz şarkısı bu şarkıdan daha iyi yani?
  8. İsveç'te hiç birincilik havası yoktu dün akşam.
  9. Bu kurasız sıra belirleme olayını da İsveç sardı başımıza zaten
  10. Bu tipik ve sıradan dım-tıslı MF şarkısı kazanmasın. Neredeyse yapay müzikle dolu (tabi bu her zaman kötü bir şey değil), boş bir şarkı işte. Kazanması kabus gibi bir şey.
  11. Estonya tvde harika gözükecek bence, geçen sene Hollanda yarı finallerden sonra bahislerde tavan yapmıştı, Estonya için bu sene aynısı olabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...