İçeriğe atla

blue

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

blue Hakkında

  • Doğum Günü 13-04-1989

blue'nin Başarıları

Forumcu

Forumcu (7/14)

  • İlk Mesaj
  • 1. Yıl: Tamamlandı
  • 1. Ay: Tamamlandı
  • 1. Hafta: Tamamlandı

Son Rozetler

1

Topluluk Puanı

  1. Sen ne bicim bi insansin! Biz asla turkiyeden oy istemek icin birsey yapmayiz! Hep azerbaycana oy veriyorsunuz zaten! Ajdar gitse azerbaycandan ona da oy vereceksiniz. Bunu bilerek niye sizden oy isteyelim. Sarkilarimiz da cok guzel. Bu sene birinciyiz . Katilamiyosunuz diye yalan atmayin !
  2. Bulgaristanda chalga muzigi cok meshur , tum dunyada da oyle. Ama BRT kazanacak degil hep farkli sarkilar gonderiyor. Onlari kiniyorum . Elitsa ve Stoyan bulgaristanda o kadar meshur degil . Keske Ivana gitseydi.. Yada Krum. Onlari BRT gondersin artik. Tekrar kalacagiz iste tekrar!
  3. Sen neden bahsediyorsun? Konu acildi ya.Tanidiniz .Bitti.
  4. Bulgaristanda okuyorum. Varna teknik universitesi. Annem turk. Ondan ogrendim turkceyi. Bulgaristanin secimini merak ettigim icin turk yorumlariyla bu yuzden buraya baktim.
  5. Yalan soylemek senin aklindaki seyin bana gore yanlis olmasi demek degil mi? Sana hurmet isitiyorum ama yazdigini gercek bulmuyorum demek istedim! Bu yuzden boyle soyledim.Turk degilim ama siz turk oldugunuz halde beni anlamadiniz. Sizler yeni gelene boyle davranis gosteriyorsunuz.Yakismadi.
  6. Ayda nin kazanmasina cok sevindim. Ama star olamaz . Cok arabeks soyluyor. Turkiyenin muzik sartlarina uymaz
  7. Yalan soyledin cunku hatali bir secimi sanki hatasizca secilmis gibi gosterdin. Turkiyede yasamiyorum ama yalnis turkce kullanmiyorum. Sizde anliyorsunuz beni.
  8. Ne bicim konusuyosunuz ya. Ben sahsen bir yorum yaptim arkadasa ve bu benle arkadas arasindadir. Baskalarinin bu konuya cevap yazip benim hakkimda bahsetmesi cok alakasizca! Sizi kiniyorum.
  9. Hayir sen yalan soyluyorsun! Ne kadar ust seviyeli bi grup olsada ulkesi bulgaristan ve diasporasi yok. Bu grup yarifinalde elenecek ve tum 5.lik kariyerleri son bulacak! hataydi tekrar katilmalari. Bulgaristanin en iyi derecesini almisken tekrar elenip karizmalarini zedeleyecekler! Verka bile katilmazken bunlar niye katiliyor anlayamiyorum!
×
×
  • Yeni Oluştur...