İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

02/06/23 tarihindeki (in İletiler) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. FİNALE KALANLAR 5. YARIFİNAL ELENENLER MURDA X HADİSE // İMDAT BURAY // GİRDAP ECE SEÇKİN // GÜZELİM Sıralama karışıktır.
    2 points
  2. KATILIMCILAR Murat Boz - Harbi Güzel İrem Derici - Ara Sıra Aleyna Tilki - Tanırım İntiharı Tuğba Yurt - Açmayalım Zeynep Avcı - Çığ Melike Şahin x Mert Demir - Pusulam Rüzgar Selin - Asi Çağla Şıkel & Cem Davran'ın sunumuyla start alan 8. Türkiye Müzik Festivali 2.Yarıfinale HOŞGELDİNİZ MEKAN KONYA / Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu (3800 Kişilik) SAHNE 01 MURAT BOZ - HARBİ GÜZEL Söz & Müzik: Alprt Narman, Ozan Bayraşa, Ömer Akkaya, Mert Çodur, Reşit Özkaplan, Ali Barış Ata Düzenleme: Ozan Bayraşa 02 İREM DERİCİ - ARA SIRA Söz: Bilal Sonses Müzik: Bilal Sonses, Olcay Testici Düzenleme: Mustafa Ceceli 03 ALEYNA TİLKİ - TANIRIM İNTİHARI Söz & Müzik: Aleyna Tilki Düzenleme: Ozan Çolakoğlu, Can Atayılmaz 04 TUĞBA YURT - AÇMAYALIM Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner 05 ZEYNEP AVCI - ÇIĞ Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu Düzenleme: Gürsel Çelik 06 MELiKE ŞAHİN X MERT DEMİR - PUSULAM RÜZGAR Söz: Melike Şahin Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir 07 SELİN - ASİ Söz & Müzik: Onur Özdemir, Ozan Bayraşa, Selin Geçit, Umur Doma Düzenleme: Ozan Bayraşa Oylarınızı 7-6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 04 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    1 point
  3. Geçen sene melfestte favorilerden olan aşağıdaki şarkının kopyası olsa da guzel şarkı. Finale kalır ve top 10 u zorlar. Freya elendikten sonra mgp de kimin kazanacağını asla umursamadim ama dün gece harika performansı ile Atle kazansın istedim. Jone da güzeldi ama ikisinin de kazanamayaxagi belliydi. Alessandra tiktokta falan epey meşhur oldu. Ulrikke'ye gelince.... En başta çok proje, zorlama bir şarkı olduğunu demiştim. Tekrar katılırsan doğal olmaya çalış ulrikkecim. Son bir not
    1 point
  4. Sahnenin alt kısmında ekran/LED bir şey olmayacak sanırım. Sırıtmış öyle beyaz beyaz. Işık falan mı olacak acaba.
    1 point
  5. Üçüncü yarı final kırım gibiydi. Sonuçları performanslar belirledi. Freya ve Triumph performansları kötüydü o yüzden şaşırmadım. Freya'yı Aşexandra Rotan'a verselerdi muhtemelen bu cumartesi birinci olurdu. Tiril'in ise hem şarkısı hem performansı iyiydi, ona üzüldüm. Performanslar ve birkaç dinlemeden sonra final sıralamam: 1. Jone: Jüriler içinden geçer ama Eurovision soundundan uzak, tam da Norveç'te çok tutan parti şarkılarına benziyor. Farklı bir tercih olur iyi gelebilir. 2. Eline: Şarkısını çok seviyorum ondan koydum. Yoksa anaokulu öğretmeni gibi takılmaya devam ediyor :D 3. Alessandra: Açıkçası çok beğenmememe karşın canlıda sdattı bana şarkıyı.En iyi performans muhtemelen. 4. Elsie Bay: Şarkı çok hoş ama keşke başkasına verseymiş. Yine batırdı sonlara doğru. Giderse Eurovision'da iş yapamaz ama gitmez de zaten. 5. Atle: Alessandra gibi ilk başta şarkıyı hiç sevmesem de canlıda çok iyi sattı. Sahnesi çok iyi olmuş. 6. Ulrikke: Geri dön ama bu tarz zorlama şarkılarla değil lütfen Ulrikke.Umarım kazanmazsın ve ileride çok daha iyi bir şarkıyla kazanırsın. 7. Swing'it: Gönül Blasemafian performansı bekliyordu ama aradığını bulamadı. 8. Skrellex: Finalin eğlencesi diyelim ne diyelim. 9. Umami Tsunami: Aşırı amatör. Keşke 4. yarı finalden bir şarkı olsaydı finalde bunun yerine. Herhangi biri olurdu 4. yfden hepsi abulüm.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...