İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

03/12/22 tarihindeki (in İletiler) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Liamoo aşırı iyiydi. İnanılmaz bir performanstı. Şarkı da iyiydi. Yukarılarda olmayı kesinlikle hak ediyor.
    3 points
  2. Hatta Cornelia’nın katıldığı Idol’de o dönem jüriymiş galiba. İnşallah boynuz kulağı geçer de Cornelia alır yürür.
    3 points
  3. Bu adam şarkı yazarı ve yapımcı. Bilmem kaç yıldır Idol jürisi ama bu yaşına kadar hiç şarkı söylememiş sahneye çıkmaktan korktuğu için. İsveç'te sevilen bi televizyon yüzü olduğu için ve sevimli şirin hikayesi olduğu için medya şişiriyor. Tusse de o tırtaroz şarkıyla medya şişirmesi sayesinde full puan almıştı halk oylamasından.
    3 points
  4. Şu yarışmada katılma sınırı yok mu? Hep aynı şarkıcılar.
    3 points
  5. Ben de Cornelia’cıyım. Klara ve Liamoo’ya da tamamım ama Anders seçilmesin lütfen.
    3 points
  6. TSİ 22:00 Link: https://www.svtplay.se/kategori/melodifestivalen Sahne Sıralaması Klara Hammarström – Run to the Hills THEOZ – Som du vill Anna Bergendahl – Higher Power John Lundvik – Änglavakt Tone Sekelius – My Way Anders Bagge – Bigger than the Universe Robin Bengtsson – Innocent Love Faith Kakembo – Freedom LIAMOO – Bluffin Cornelia Jakobs – Hold Me Closer Cazzi Opeia – I Can’t Get Enough Medina – In i dimman Uluslararası Jüriler:
    3 points
  7. Bu ufak ülkeler Melodifestivalen çöplerine binlerce dolar ödücene, keşke kendi bestecilerine destek olmayı deneseler biraz.
    3 points
  8. Büyük finalden saatler önce listelerin son durumu: Spotify Dinlenmeleri Klara Hammarstörm - 2 milyon 676 bin Theoz - 2 milyon 544 bin Medina - 2 milyon 174 bin Anders Bagge - 2 milyon 163 bin Tone Sekelius - 2 milyon 93 bin Cornelia Jacobs - 2 milyon 70 bin Cazzi Opeia - 1 milyon 591 bin Liamoo - 1 milyon 182 bin Robin Bengtsson - 918 bin John Lundvik - 843 bin Anna Bergendahl - 765 bin Faith Kakembo - 632 bin İsveç iTunes Top 100 Klara Harmmarstörm (1) Anders Bagge (2) Cornelia Jacobs (3) Medina (4) Cazzi Opeia (6) Theoz (7) Tone Sekelius (9) Liamoo (12) Robin Bengtsson (13) Anna Bergendahl (15) John Lundvik (23) Faith Kakembo (28) Melodifestivalen Jüri Finali Fan Oylaması Anders Bagge - 96 puan Tone Sekelius - 74 puan Cornelia Jacobs - 71 puan Klara Hammarstöm - 71 puan Medina - 66 puan Theoz - 65 puan Cazzi Opeia - 62 puan Liamoo - 31 puan Faith Kakembo - 24 puan Robin Bengtsson - 18 puan John Lundvik - 12 puan Anna Bergendahl - 1 puan
    3 points
  9. Bu sene ETSC’den ESC’ye transfer şarkıcılar: Amanda Tenfjord (Kıbrıs) - 1. Sam Ryder - 1. Andromachi/Andromache (Yunanistan x2) Marius Bear Malik Harris Emma Muscat (İtalya, Vatikan)
    3 points
  10. 2 points
  11. Cornelia ve Medina ok. Özellikle Medina olursa daha iyi olur.
    2 points
  12. Bluffin çok sönük kalıyor bence diğer iddialı şarkıların arasında. Tek korkum İsveç'in genç erkek şarkıcı sevdası.
    2 points
  13. 2 points
  14. 2 points
  15. Bana da Somer Sivrioğlu'nu anımsatıyor
    2 points
  16. Bu Anders şeye benzemiyor mu ya tipi, Sibel Tüzün’e büyük bi sevinçle haykırarak 12 veren Hollanda sunucusu kel komedyen abi.
    2 points
  17. 12. In i Dimman Resmen Çav Bella ya, İtalya’ya özel hazırlamışlar sanırım Kapanış için güzel seçim olmuş. Sürpriz yapabilir mi diye düşünmedim değil. Valla güzeldi.
    2 points
  18. Cidden bu şarkı nasıl finale çıkmış?
    2 points
  19. Kamera açılarında yarı finale göre bazı değişiklikler yapmışlar gibi geldi bana ama yine harikaydı.
    2 points
  20. 9. Bluffin Çok hoş şarkı. Yalnız stüdyosu daha iyi tınlıyordu sanki. Sahnelemesini de başarılı buldum. Arenayı da baya coşturdu. Seçilirse üzülmem. Favorilerimden.
    2 points
  21. 8. Freedom Zencı Kontejanımız John Mamas Ve Tusseyle Doldurulmustur Lutfen Baska Bır Sene Sansınızı Deneyınız Ahauhauha
    2 points
  22. baydı artık bu arkadaki koro gibi arka vokalli performeler
    2 points
  23. Kazanabilir ya cidden korkutuyor beni.
    2 points
  24. Yalnız bu şarkıdan mis gibi world cup şarkısı olurmuş.
    2 points
  25. Geçen sene Tusse'nin medyaya satabildiği bir hikayesi vardı, bu sene de Anders'in var. Korkuyorum.
    2 points
  26. 5. My Way Üç dakika boyunca dikilecek şarkı mı bu? Trençkottan elbise çıkartmak falan, aşırı demode hareketler. Sahneleme Melodifestivalen’e yakışmayacak derecede felaket. Finale nasıl kalabilmiş hayretler ötesi.
    2 points
  27. John git ve sonsuza kadar gelme artık bıktım senden. Şarkısı da klişe ve sıkıcı bir ballad ve seçilme şansı tabiki de yok.
    2 points
  28. Şu adamı hiç sevmiyorum, şarkısı da kötü.
    2 points
  29. Anna'nın sesini oldum olası sevmişimdir, şarkılarını da fena bulmam aslında bu şarkının girişi de fena değil ama devamı tatmin etmiyor, diğer şarkılarının altında kalmış maalesef.
    2 points
  30. 2 points
  31. Klara'nın kazanacağını sanmıyorum, beni Anders Bagge korkutuyor.
    2 points
  32. Klara muhteşem bir açılış oldu. Kazanabileceğini düşünmüyorum ama halk oylamasında sürpriz yapma ihtimali var spotify dinlemelerine bakarsak. Genelde tutarlı çıkıyordu sonuçlar.
    2 points
  33. Açılış çok güzeldi gerçekten. Kalbim Cornelia ile tamamen. Nedense heyecanlandım. Umarım İsveç doğru şarkıyı seçer artık.
    2 points
  34. Açılış ne güzeldi öyle, sanki Eurovision başlıyor. Cornelia çok iyi alkış aldı bu arada.
    2 points
  35. Başlamadan önce bahislerdeki son durumu da şuraya bırakalım:
    2 points
  36. Yepyeni bir şarkıyla Eurovision'a katılacağı konuşulan Emma Muscat'ın 'I Am What I Am' adlı şarkısı Pazartesi günü yayınlanacak. Şarkının Eurovision'da yer alıp almayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
    2 points
  37. 2 points
  38. BK olduğuna emin miyiz, Moldova'yı temsil edecek olmasın?
    2 points
  39. BK birinciliğe oynar bu sene. Çok beğendim.
    2 points
  40. Son 10 yıl içindeki en sönük ESC olmaya aday. Cidden kaliteli şarkı sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
    2 points
  41. Sesini mi kısmışlar mikrofonun bir şeyler yapmışlar. Mixing midir nedir onu gözden geçirsinler Turin'de
    1 point
  42. Nakaratta şarkıya biraz geç girdi gibi geldi bana da biraz. Sibel Tüzün vakası mı yaşandı?
    1 point
  43. Anna Bergendahl Eurovision’da final görmeden rahat etmicek. Ne hırsmış, 2 senede bir katılıyo.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...