İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen Saat
  2. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Portekiz sahne için hazır!
  3. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    İlk başta çok ısınamamıştım bu şarkıya. Sonradan dinlediğimde haksızlık ettiğimi anladım ve baya dinlemeye başladım. Şu an bayılıyorum bu şarkıya. Finale çıkamazsa çok üzüleceğim inşallah çıkar.
  4. Solist Zaachariaha Fielding’in muhteşem beyaz elbisesi arenanın ışığını yakalıyor ve başlangıçta bir gökkuşağına dönüşüyor, ve sonra bu performans, hem LED duvarda, zeminde hem de küplerde canlandırıcı kozmik bir ışık ve renk patlamasına dönüşüyor. Zaachariaha’ya klavyede Michael Ross, didgeridoo ile iki vokalist eşlik ediyor. Sahne etrafında çok fazla hareket var, bu da onu arenanın her köşesini kucaklamayı amaçlayan bir performans gibi hissettiriyor.
  5. Avustralya sahne için hazır!
  6. Hiç katlanamadığım bir şarkı. Avustralya bunla katılacağına direkt çekilse daha iyiydi. Zaten kanal bütçeyi aşırı kısmış sanırım yarışmada ilgi görmüyor zaten. Olmadığını kabul etmeliler bence artık ve gitmeliler diye düşünüyorum.
  7. Bugün
  8. FAHREE'nin kıyafeti siyah-gümüş renginde ve zırhlı bir hava veriyor; İlkin ise siyah renkte ve ışıltılı kollara sahip. Şarkının çoğunda FAHREE sahnenin ortasında tek başına duruyor ve sudan yavaş yavaş çıkan hareketli bir figürü gösteren monokrom grafiklerimle destekleniyor. İkinci yarıda sahnede iki büyük el beliriyor, böylece FAHREE aralarında durarak son dizeyi ve nakaratı söyleyebiliyor. Bu, kelimelerle anlatılması gerçekten zor bir performans, çünkü bireysel sahneleme öğelerinden ziyade bunların birlikte yarattığı güçlü atmosferle ilgili; gölgeli ışık, grafikler, zıt vokaller ve FAHREE'nin etkileyici vücut hareketlerinin birleşimi.
  9. Azerbaycan'ın her ne kadar kendi dilinde bir şarkı yollaması güzel olsa da elenecekler bu sene de maalesef. Bir daha da sittin sene orijinal şarkı yapmazlar artık İsveç'ten şarkı almaya devam.
  10. Ömer

    Slovenya 2024: Raiven - Veronika

    Slovenya'nın provasından video yayınlandı.
  11. İzlanda'nın provasından bir video yayınlandı.
  12. Finlandiya devlet kanalı YLE, Windows95man'in ilk provasından bir görüntü paylaştı. FinlandiyaYleProva.mp4
  13. Sahneleme Moldova ulusal finali Etapa Națională'da ki sahneye benziyor. Ancak bazı farklılıklar var. Sahnede Natalia'nın yanında artık dansçılar yok. Şarkıyı yalnız başına söylüyor. LED ekranda güzel bir deniz manzarası fonu var. Ağaçlar, çiçekler ve kelebekler gibi bir sürü farklı elementler var. Şarkının keman bölümünde LED duvar devasa kanatlara dönüşüyor, böylece önden bakıldığında Natalia bir melek gibi görünüyor. Şu ana kadar gördüğümüz sahnelerden tamamen farklı ve zekice bir sahne. Natalia tabiki her zamanki gibi efsane bir vokal performans sunuyor.
  14. Moldova sahne için hazır!
  15. Bu şarkıyı seven sayılı insanlardan biriyim ben bu sene sanırım. Finale çıkma şansını az görüyorum ama Moldova ne yapıp edip her sene finale kaldığı için sürpriz de beklemiyor değilim. Kesinlikle sahne güzel yapılmalı.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...