İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Dün
  2. Hırvatistan'ın provasından video yayınlandı.
  3. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    Polonya'nın provasından video yayınlandı.
  4. Ukrayna'nın provasından video yayınlandı.
  5. İrlanda'nın provasından video yayınlandı.
  6. Litvanya'nın provasından video yayınlandı.
  7. Sahneleme, Baby Lasagna'nın Dora 2024'de gerçekleştirdiği performansa çok benziyor; geleneksel danslar, dev fırfırlı kollu Baby Lasagna, tüm sahnenin harika bir şekilde kullanımı. Fakat performans ve dans rutini Malmö için geliştirilmiş. Sahnedeki LED duvarlarda çiftlik hayvanları dans ediyor ve performans sonunda neon kediler ortaya çıkıyor. Şarkıda kemanlar çalınırken büyük bir duman gösterisi oluyor ve her nakaratta fişekler ateşleniyor. Ve şarkının bridge kısmından yer yer tekrardan fişekler kullanılıyor. Şimdiye kadar ki en büyük pyro gösterisi idi.
  8. Hırvatistan sahne için hazır!
  9. Bu şarkıdan ilk başta nefret ettiğim gibi nefret etmiyorum artık. Hoş, eğlendirici bir şarkı ama o kadarla kalmalı. Kazanmasın bir zahmet onca şarkı varken. Ama kazanırsa üzülmem çünkü ETSC'de ülkem Hırvatistan olduğu için ülkeye sempatim var ve daha öncede hiç kazanmadılar.
  10. Sırbistan'ın provasından video yayınlandı.
  11. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    Şarkı bence çok güzel ve diasporasının da etkisiyle finale çıkacaktır. Fakat iyi bir sahneleme yapılamazsa çok büyük patlar o yüzden mutlaka etkileyici bir şeyler yapıp izleyiciyi çekmeleri lazım.
  12. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Kıbrıs'tan ilk prova görüntüsü yayınlandı.
  13. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    LUNA, sahne boyunca yuvarlanan iki devasa neon satranç kalesinin arasından sahnede ortaya çıkıyor. Devasa sivri omuzlu, parlak PVC benzeri kırmızı bir pelerin giyiyor. Pelerin çıkarıldığında kırmızı boynuzlu uzun beyaz bir elbise ortaya çıkıyor. LUNA'nın ayrıca sırasıyla siyah, beyaz ve kırmızı renklerde yüzü olmayan üç yardımcı dansçısı var ve LED zemine uzanıp kırmızı bir ata biniyormuş gibi göründüğü harika bir an yaşanıyor. Muazzam bir satranç havası ve çok zekice hazırlanmış bir görsel tiyatro eseri. Şarkının son kısmında sahnenin her yerinde büyük havai fişek jetleri var.
  14. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    Polonya sahne için hazır!
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...