İçeriğe atla

Bu Kulüp Hakkında

İlk bölümünden başlayarak, Game of Thrones dizisini izliyoruz.
  1. Bu kulüpte yenilikler
  2. Ya bu ne güzel bi etkinlikti @Züreyfa Devam etçem
  3. aynen ben de 7yi bekliyorum merakla. sonra 1 sene bekle işin yoksa
  4. Nesini beğenmedin ki 5. bölümün? Davos, Tyrion, Bronn, Jamie, Cercei gibi muhteşem karakterleri izledik ne güzel hep. Jon'la ilgili merak edilen büyük bir olayı açıkladılar. Kayıkçı piç sonunda ortaya çıktı. Davos'un Lannister askerleriyle muhabbeti falan da süperdi bence. Bölümün tek sıkıntısı Arya-Sansa gerginliğinin aniden ve göze sokar derecede başlaması oldu. Bu sezon çok yaşadık bu ani değişimleri. 10 bölüm yapsalarmış diziyi daha iyi olacakmış. Neyse, 7. bölüm de sızsa da, izlesek.
  5. ben beğenmedim ya illa bi çıkıntılık yap zaten
  6. 5. bölüm açık ara sezonun en iyi bölümüydü bence. 6 fena değil.
  7. 5. bölüm kadar saçma bi bölüm yok üffff bu sezonu sevemedim ben 6. bölüm fragmanı çok iyiydi umarım bölüm de öyle olur
  8. 7x4'teki savaş nasıl çekildi? :ohmygod:
  9. yorumlarını bekliyorum ama ben izlerken OOHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oldum :ahaha:
  10. Tek dizi mi yapacak koskoca kanal? Hele ki büyük bütçeli diziler sayesinde parayı kırmışken
  11. ben izledim şimdi sonunda iyi bir bölüm geldi SONUNDA
  12. Torrent vardır muhakkak. Görüntü kalitesi düşük olduğu için tenezzül etmedim aramaya.
  13. HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'un bitmesine sadece bir sezon kaldı. Tarihinin en çok izlenen dizisini kolay kolay kaybetmek istemeyen HBO, yeni Game of Thrones projeleri üzerinde çalışmaya başladı ve 5 tane senaristi GoT dünyasında geçecek diziler üretmek için görevlendirdi. Bu isimlerde 4 tanesi ise basına sızdı; Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island) Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman: The Secret Service) Brian Helgeland, (L.A. Confidential) Carly Wray (The Leftovers, Westworld) Seçilen 5 isim bu dünyadaki farklı hikayeleri anlatacaklar. Kitap serisinin yaratıcısı George R. R. Martin'le birlikte çalışacak olan isimlerin Martin'in hikayelerine ne kadar bağlı kalacakları ise bilinmiyor. HBO, dizinin bitiminin ardından en az bir tane devam dizisi geleceğini açıkladı.
  14. bir de bu konunun başlığını direkt 7. sezon olarak değiştirelim bence buradan konuşulsun bütün bölümler madem
  15. aa bilmiyordum? torrent var mı? ben indirip izliyorum çünkü
  16. 4. bölüm sızdı biliyorsun. İzleyenler en iyi GoT bölümlerinden diyorlar ama göreceğiz. Sezonun en yüksek bütçeli bölümüymüş sanırım. Ben de çok sevmiyorum sezonun gidişatını. Ayrıca sen de açabilirsin istiyorsan diğer bölümler için konu. Çok ilgi olmadığı için açmadım ben 2 ve 3'ü.
  17. ne yapayım açmamışsın diğer bölümleri. bugün 4. bölüm yayınlacak yarın izlicem zaten günü gününe takip ediyorum. bu sezon hakkında genel fikrim; çok tutuk ilerliyor beklentimin çok altında. ayrıca son bölümde arya'ya yer vermemelerine aşırı gıcık oldum. bu kdr.
  18. 8. sezon sızdı, sen hala sezon açılışını konuşuyursun. 7x1, GoT tarihinin ilk kez "sezon açılışı/geçen sezonu hatırlayalım" bölümü yapışıydı ve bok gibiydi.
  19. açılış bölümüydü yani bilmiyorum fena değildi daha iyi bölümler bekliyorum 7 bölümcük sezon olacak sonuçta
  20. Çok tırtaroz buldum ben bölümü. Resmen izleyiciyi gaza getirme üzerine oynuyorlar artık. Tyrion, Melisandre ve Davos gibi muhteşem karakterlerden tek kelime duymadık ama Jon, Danearys ve Arya gibi ergenusların kırinci sahnelerini izleyip durduk. İlk sahne inanılmaz gereksizdi. Biz intikam sahnemizi geçen sene izlemiştik zaten. Üstelik o çok daha etkileyici bir intikamdı. Arya, Frey kıyafetleri içerisinde babasının kıyafetlerini giymiş çocuk gibi duruyordu zaten. O kızı bir suikastçı olarak yiyebilen bir izleyici varsa helal olsun. Geçen sene izlediğimiz bir başka sahne ise Lyanna Mormon'un atarıydı. Geçen sene sevmiştim ben bu kızın sahnelerini ama Jon'a her itiraz olduğunda bu kız mı kalkıp bik bik ötecek. Koskoca King in the North savunamıyor mu kendisini? Sansa kısmen enteresan bir karakter haline gelmeye başlıyor. Umarım karakteri bir ayak bağına döndürmezler. Jon gayet başarısız bir lider çünkü. Ayrıca Jon, Ned'in yaptığı hataları yapıp duruyor ama ne hikmetse hep sıyrılıyor işin içinden. Benim tanıdığım ve seyretmekten hoşlandığım GoT dünyası bu değil maalesef. Daenerys ölse de kurtulsak. Dizide hiçbir özelliği olmadan yükselen tek karakter resmen. İyi bir savaşçı mı? Hayır. İyi bir yönetici mi? Hayır. Özelliği ne? Soylu bir aileden gelmesi. BSG lütfen Dany'ciğim, Brienne'in tırnağı etmezsin. Sandor'un karakter gelişiminden memnunum ama din konusunda bu kadar şüpheli birisinin ateşte bir şeyler görmesi 5 saniyeden daha uzun sürmeliydi. Bunu bütün sezona yaymaları gerekirdi. "Nihat Hatipoğlu'nun programında Müslüman olan yabancı gelin." tadında bir şeydi o sahne resmen. Sam ve Cersei sahneleri bölümün elle tutulabilir nadir sahneleriydi sanırım. Ters köşeleriyle ağzımızı açık bırakan dizi, tahmin edilebilir bir diziye dönüşüyor gittikçe. Genel izleyiciye hitap edebilmek için de klasik güzel(iyi)/çirkin(kötü) savaşına döndürüyorlar diziyi. Öne çıkardıkları karakterler (Jon, Dany vs.) izleyicinin sevdiği güzel karakterler. Kötü karakter Cersei ise gittikçe çirkinleşiyor. Umarım ben yanılıyorumdur ve bu diziyi böyle harcamazlar. Bölüme puanım: 3/10 6. sezon 8. bölümden sonraki en kötü bölüm bu sanırım şu ana kadar yayımlananlar arasında.
  21.  
×
×
  • Yeni Oluştur...