elayz 19 Eylül, 2015 gönderildi 19 Eylül, 2015 gönderildi Geçen Pınar yemek yapmaya kalkışmış mutfaga girmiş akşama kadar çıkamamış onu geçtim bir çeşit bile çıkmamış becerememiş az kalsın koca evi yakıyormuş komşular son anda yetişmiş
elayz 19 Eylül, 2015 gönderildi 19 Eylül, 2015 gönderildi Pedriel' de ben Cemana'nın analığını tanımıyorum grupta bağımsızlığımı ilan etcem dediydi
Pınarella 1 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 1 Ekim, 2015 gönderildi @elayz sende parkta oynayan çocukları maç yapalım diye kandırıp topu aldın kaçtın sonra patlatıp çöpe attığını gördüm yazık ya çocuklar nasılda göz yaşı döktü abi yapma diye diye ben bile ağlayacaktım
Pınarella 6 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 6 Ekim, 2015 gönderildi Pedriel pastanede nekadar çikolatali pasta varsa hepsini toplayip çaldın sonrada çatliyana kadar yedin [emoji2] [emoji2] GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chatigo 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi kapının önündeki ayakkabıların tekini alıp bi yerlere fırlatıyomuş
Pınarella 4 Mart, 2017 gönderildi Yazar 4 Mart, 2017 gönderildi @Pedriel giyim mağazasinda katlanmiş kiyafetleri yere döküp kacti
Pınarella 4 Mart, 2017 gönderildi Yazar 4 Mart, 2017 gönderildi @Mustafa çalistiği markete gelen müşterilerin üzerine domates firlatiyormuş :h
Mustafa 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi Pınar egoya binerken şöförlere iki cilve yapıp ankara kart basmadan istediği yere ulaşıyo
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap