Cem 9 Ağustos, 2015 gönderildi Yazar 9 Ağustos, 2015 gönderildi Dizideki eşcinsel sahnelerinden rahatsız olanlar varmış ve abartılı bulmuşlar. Sözlüklerde okudum. Artık insanlar etraflarındaki herkesin heteroseksüel olmadığını anlamalılar. Bu dizi de bir nevi buna hizmet etmiş bence. Çevrelerinde gördükleri işinde gücünde olan sıradan insanlar da homoseksüel olabiliyor. Her evde kadın-erkek ilişkisi yaşanmıyor. Bunun bilincine varmalılar ve bu tarz diziler gitgide artmalı bence. Buram buram yapmacıklık kokan kadın-erkek ilişkilerinin konu edindiği yaz dizileri bitmeli.
Cem 13 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 13 Ekim, 2015 gönderildi yarın başlıyorum = 13.08.2017'de başlıyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkan 9 Ocak, 2016 gönderildi 9 Ocak, 2016 gönderildi Ben başladım, sonra bıraktım. Niye bilmiyorum.
Cem 19 Şubat, 2016 gönderildi Yazar 19 Şubat, 2016 gönderildi Sense 8 çekimlerinin Mart ayında başlayacağı ve 2. sezonun tüm bölümlerinin 2017'de yayınlanacağı öngörülüyormuş.
shibi 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi nomi'niyi canlandıran oyuncunun kendisinin de transgender olduğunu öğrendiğimde dehşete düşmüştüm, inanılmaz güzel bir kadın ya...
Cem 7 Mart, 2016 gönderildi Yazar 7 Mart, 2016 gönderildi Başlasana trree Yarın boşsun başla Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem 7 Mart, 2016 gönderildi Yazar 7 Mart, 2016 gönderildi Pazartesi'yi boşaltmamış mıydın sen trreee, üzüldüm şu an Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulaş 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi Sırf trans karakter var diye transfobisinden başlamıyo. nomi'niyi canlandıran oyuncunun kendisinin de transgender olduğunu öğrendiğimde dehşete düşmüştüm, inanılmaz güzel bir kadın ya... Benden sonra dünyanın 2. En güzel trans kadini olarak aniliyor. Senin yerin ayrı hayatım.
shibi 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi Sırf trans karakter var diye transfobisinden başlamıyo. nomi'niyi canlandıran oyuncunun kendisinin de transgender olduğunu öğrendiğimde dehşete düşmüştüm, inanılmaz güzel bir kadın ya... Benden sonra dünyanın 2. En güzel trans kadini olarak aniliyor. ugur'u banlayalim, ne demek transfobi...... ayrica, tabi ki ^^ Sent from my iPod touch using Tapatalk
Cem 30 Haziran, 2016 gönderildi Yazar 30 Haziran, 2016 gönderildi 2016'da çekimlere birçok Avrupa ve ABD ülkesinde devam edilmiş ancak hala daha ne zaman yayınlanacağı kesin değil. Üç yaygın tahmine göre yayınlanma tarihleri: 8 Ağustos (Sensate'lerin doğum günü), Ekim veya Christmas 2016 civarlarında olacak.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap