İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

[align=center]images?q=tbn:ANd9GcRgnHR_SfJw6qwcalfSKDH[/align]*[align=center]Mahpeyker Kösem Sultan döneminin anlatılacağı 12 Kasım 2015'de başlayacak*dizide başrolleri Beren Saat, Ekin Koç ve Hülya Avşar paylaşacak.[/align]*[align=center]Beren Saat / Anastasia Thsilimpou (Kösem Sultan)[/align]*[align=center]Ekin Koç (I. Ahmet)[/align]*[align=center]Hülya Avşar (Safiye Sultan)[/align]*[align=center]Mete Horozoğlu (Zülfikar)[/align]*[align=center]Tülin Özen (Handan Sultan)[/align]*[align=center]Aslıhan Gürbüz (Alime Sultan)[/align]*[align=center]Kadir Doğulu (Mehmet Giray Han)[/align]*[align=center]Gülcan Arslan (Ayşe Sultan)[/align]*[align=center]Berk Cankat (Alex)[/align]*[align=center]Erkan Kolçak Köstendil (Şahin Giray Han)[/align]*[align=center]Esra Dermancıoğlu (Cennet Hatun)[/align]*[align=center]Ceyda Olguner (Mahfiruz Sultan)[/align]*[align=center]Mehmet Kurtuluş (Derviş Mustafa Paşa)[/align]

gönderildi

Tims Production Muhtesem Yuzyil Ask-i Derun'da oynamis oyuncularin bir tanesini bile Kosem versiyonunda oynatmak istemiyormus da Hurrem versiyonunda oynamayan oyuncu kalmadi ulkede amk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Bu her türlü tutacak :D

Kösemde oynayacak bir suru oyuncu var da Kösemin finalinden sonra osmanli dizisinde oynamamis oyuncu kalmayacak gibi :D

gönderildi

Şu osmanlı dizileri bitebilir mi artık ya inşallah tutmaz da rezil olarak yayından kaldırılır.

gönderildi

Bana da tutmayacak gibi geliyor. Beren Saat'in Intikam'dan sonra en buyuk ikinci stratejik hatasi bu dizi olacak gibi.

• 3 ay sonra...
gönderildi

Oyuncular güncel:

Beren Saat / Anastasia Thsilimpou (Kösem Sultan)

Ekin Koç (I. Ahmet)

Hülya Avşar (Safiye Sultan)

Mete Horozoğlu (Zülfikar)

Tülin Özen (Handan Sultan)

Aslıhan Gürbüz (Alime Sultan)

Kadir Doğulu (Mehmet Giray Han)

Gülcan Arslan (Ayşe Sultan)

Berk Cankat (Alex)

Erkan Kolçak Köstendil (Şahin Giray Han)

Esra Dermancıoğlu (Cennet Hatun)

Ceyda Olguner (Mahfiruz Sultan)

Mehmet Kurtuluş (Derviş Mustafa Paşa)

Fragman:

[video=youtube]

gönderildi

Perşembe akşamı dizim yok, o yüzden izlemeyi düşünüyorum. Çarşamba olsaydı izleyemezdim Poyraz var. :h

gönderildi

Dizi muhteşem yy günü çarşamba değil de Beren günü perşembe yayımlanıyor :D Berenin gücü mü ne

gönderildi

Cidden ha bak öyle hiç düşünmedim. :dede:

gönderildi

İntikam dizisi sirasindaki bi roportajda dizilerim persembe yayimlansin diye bir istegim yok demisti ama artik star tvyi ve muhtesem yuzyili bile dize getirdigine gore iyice işkillendim :D

gönderildi

Perrsembe doluyum analar ve Anneler var :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...