İçeriğe atla

Avustralya 2016 : Dami Im - Sound of Silence

PUANINIZ?  

2 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkıya güzel bişeye benzii

gönderildi

Aynen iddialı bişeye benziyo. Daha düşemedi.

gönderildi

Yarın sabaha (bizim saatimizle bu akşam) kalmış şarkı. Full versiyonu yayınlıcaklarmış artık.

gönderildi

bence iyi bi şarkı geliyor bu kısa hali bile çokoş

gönderildi

full versiyonu yayınlanmış! bu adresten dinledim ben buyurun siz de bakın :D http://www.esc-plus.com/full-australian-song-leaked-listen-to-sound-of-silence-by-dami-im/

şarkı çok güzel olmuş, bu yılın iddialı ülkeleri arasına avustralyayı da yerleştirelim.

gönderildi

Nakaratı, şarkının geri kalanı kadar iyi değil sanki. Kazanabilirler mi ki? O değil de bi geldiler, BK'dan yıllardır beklenenleri iki senede yaptılar.

gönderildi

Bu şarkılara göre kazanabilecek bir şarkı gibi. Ama Züreyfa haklı, nakaratı kıtalar kadar güçlü olmamış.

gönderildi

Nakarat biraz daha güçlü olsaymış ''Heh olmuş'' derdim ben de. Güzel şarkı ama.

gönderildi

Çok iyi olmuş mütüşlü gayet iddialı bir şarkı zirveye çok rahat oynayabilecek kapasitede nakarat kısmı d nazar boncuku olsun hanım kızımızın bayıldıımm ben  :heart:

gönderildi

Ben cok begendim yine ilk 10 listemde olacak avustralya

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Geçen seneden çok daha iyi ve çok rahat TOP 3'e oynar gibi.

gönderildi

Beklediğim gibi iddialı bir şarkı ile katılıyorlar. Kesinlikle zirveyi zorlayacaklardır.

gönderildi

Ben sevdim bayağı. Bu şarkıların arasında en güçlü aday bence. 12 puan veriyim bari. Senenin ilk 12'si olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...