Uğur Oluşturuldu: 19 Aralık, 2014 Oluşturuldu: 19 Aralık, 2014 [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center]İlk bölüm yayın tarihi: 11 Temmuz 2013 Kanal: Netflix Programın yaratıcısı: Jenji Kohan[/align] [align=center]Nişanlı bir kadın olan Piper Chapman, 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı olan Alex yüzünden tutuklanır ve birkaç yıllığına hapse düşer. Piper’ın New York’taki nişanlısı Larry ile yaşadığı konforlu hayattan vazgeçip, topluma olan borcunu ödemesi gerekmektedir. Dizi; kahramanımızın turuncu hapishane giysilerine bürünüp, hapishane kültürünü öğrenmeye ve hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya giriştiği, hapisteki ilginç ve lafını esirgemeyen tiplerle beklenmedik dostluklar kurduğu bir döneme, mizahi bir dille tanık eder bizleri. Dizi, Weeds yazarı ve yaratıcısı Jenji Kohan‘ın yarattığı bir komedi drama; Piper Kerman‘ın "Orange Is The New Black: My Year In a Women’s Prison" isimli anı romanının televizyon uyarlaması.[/align] [align=center][video=youtube] [/align]
Uğur 23 Aralık, 2014 gönderildi Yazar 23 Aralık, 2014 gönderildi Red beni çok sinir etmişti ikinci sezonda, bitir ikinci sezonu sonra konuşuruz S02E09'u izledim en son, hala Red'e tapiyorum sanirim. Sindire sindire izliyorum Haziran'a kadar nasil dayanicam diye. Son 3 bolumde bi piclik yapmazsa Red halen favori karakterim dizide.
Uğur 28 Aralık, 2014 gönderildi Yazar 28 Aralık, 2014 gönderildi 2.sezon bitti keske bitmeseydi Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 28 Aralık, 2014 gönderildi Yazar 28 Aralık, 2014 gönderildi Ama o silligin gebermesine acayip sevindim. 3.sezona falan dirilmez umarim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mösyö 29 Aralık, 2014 gönderildi 29 Aralık, 2014 gönderildi Vee apayrı bir karakterdi ya, ölmesine her ne kadar sevinsem de, Lorraine toussaint döktürmüştü ve üçüncü sezonda yer almayacağı açıklanmıştı sanırım.Gerçi belli olmaz çünkü Larry'nin de üçüncü sezonda olup olmayacağı belli değil hala.
Mustafa 23 Ocak, 2015 gönderildi 23 Ocak, 2015 gönderildi Ve an itibarıyla bu diziye baslıyorum bakalım nasıl bişi y
Uğur 23 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 23 Ocak, 2015 gönderildi Sevecegine eminim Musty. Basladin degil mi?
Mustafa 23 Ocak, 2015 gönderildi 23 Ocak, 2015 gönderildi ilk 8 bolumu bitirdim bile cok begendim hem Red in neresini seviyosunuz ki
Uğur 23 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 23 Ocak, 2015 gönderildi Oha Red'i sevmeyen biri daha, gozume gozukme Musty.
Illusion 23 Ocak, 2015 gönderildi 23 Ocak, 2015 gönderildi Alex, Crazy Eyes, ve Pennsatucky favori karakterlerim sanırım ama kadronun büyük çoğunluğunu çok seviyorum. Morello'nun hayatı beni çok üzmüştü :m03:
Uğur 23 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 23 Ocak, 2015 gönderildi Alex mi Sent from my iPhone using Tapatalk
Illusion 23 Ocak, 2015 gönderildi 23 Ocak, 2015 gönderildi Alex mi Sent from my iPhone using Tapatalk Evet. Neden " " ?
Uğur 23 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 23 Ocak, 2015 gönderildi Pipes'imin hayatini mahvetti kopek, nalet.... Guzel rol yapiyo ama Laura. Oyunculugunu begeniyorum. Alex karakterini sevmiyorum, itici de.
Illusion 23 Ocak, 2015 gönderildi 23 Ocak, 2015 gönderildi Pipes'imin hayatini mahvetti kopek, nalet.... Guzel rol yapiyo ama Laura. Oyunculugunu begeniyorum. Alex karakterini sevmiyorum, itici de. Piper başına gelen her şeyi hak ediyo bence. Alex bana Piper'a göre daha sevilebilir geliyo ya
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap